Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Gebruiksaanwijzingen van eetbare prints

Hoe gebruik je de eetbare prints voor het maken van een eigen leuke traktatie of fototaart? De allerleukste traktaties maak je met Cakeprint. Volg de gebruiksaanwijzingen en tips en maak je eigen, unieke verrassing waar gegarandeerd iedereen vrolijk van wordt.

Andere handige links die je kunnen helpen met het maken van een top traktatie.