Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Terug

Gender Reveal / Geboorte

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Persoonlijke gender reveal taart (laten) maken

Bij een gender reveal party hoort een passende taart of heerlijke cupcakes. Organiseer jij binnenkort een feestje om het geslacht van jullie baby bekend te maken? Een gepersonaliseerde feesttaart is de leukste én lekkerste manier om dat te doen. Deze taart kun je zelf maken of laten maken.

Eetbare prints voor jouw eigen gender reveal taart

Een gender reveal is meestal een intiem feestje voor je liefste vrienden en familie. Hét moment om de komst van jullie kindje vast te vieren. Hoe persoonlijker de aankleding, hoe leuker het is. Dat geldt ook voor de traktaties. En wat is er persoonlijker dan het serveren van een eigen gender reveal taart?

Een heerlijke traktatie bestel je bij een bakker of bak je heel makkelijk zelf. Gebruik gewoon je favoriete taartrecept en bestel een eetbare print bij Cakeprint. Dat kan een eetbare print van de echo zijn, maar ook een foto van jou met je zwangere buik. Misschien hebben jullie wel een zwangerschapsshoot gedaan? Het afdrukken van die foto op ouwel of frosting sheets geeft jouw cupcakes of ander reveal-gebak een extra persoonlijk tintje.

Onthul het geslacht met behulp van eetbare kleurstoffen

Het is inmiddels al een echte klassieker voor reveal party’s: het opensnijden van een taart, zodat de kleur aan de binnenkant – roze of blauw – zichtbaar wordt. Voor het kleuren van beslag bestaan speciale eetbare kleurstoffen, die volledig veilig zijn om te eten. Ook als je zwanger bent, want je wilt zelf natuurlijk wel meegenieten van al het lekkers. Je kunt ook een speciale set gender reveal kleurstoffen verkrijgen.

Het opensnijden van de cake niet de enige mogelijkheid voor de onthulling van het geslacht. Misschien doe jij het liever iets anders? Draag bijvoorbeeld een dienblad binnen met vrolijk versierde roze of blauwe cupcakes. Je gasten zullen net zo verrast zijn en hebben elk hun eigen gebakje om van te smullen.

Sprinkles en versieringen voor de gender reveal cake

De reveal party is een feestelijke gebeurtenis, dus ook de traktaties mogen uitbundig versierd worden. Daarvoor zijn de sprinkles van Caking it Easy heel geschikt. Wil je aan de buitenkant nog niet verklappen of jullie een zoon of dochter krijgen, maak dan een baksel waarbij de sprinkles bij het opensnijden naar buiten stromen.

Nog niks verklappen, maar toch de buitenkant mooi decoreren? Dan zijn er ook versieringen in een neutrale kleur of als gender reveal sprinkles te koop. Als je al kinderen hebt, is het versieren van de feesttaart een leuke manier om ze bij de reveal te betrekken. Gebruik bijvoorbeeld ook eens stiften met eetbare inkt en laat ze op de taart tekenen wat zij denken dat ze krijgen: een broertje of een zusje.