Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Kerst taart of cupcakes maken

Kan jij heel goed bakken, maar ben je minder goed in het versieren van een taart? Dan is dit iets voor jou! Jij bakt de taart en bestelt bij ons een leuke eetbare print. Wij verzenden deze dan naar je toe.

Eetbare prints voor Kerst

In het thema Kerst hebben wij verschillende eetbare prints beschikbaar in onze webshop. Zo kan je kiezen voor een vel met kleine prints om kerstcupcakes mee te versieren of voor een grotere print voor op een kersttaart! De prints worden naar jouw voorkeur geprint op ouwel of frosting sheets. Ouwel is beter bekend als eetbaar papier en is wat minder flexibel dan een frosting sheet. Het is ook mogelijk zelf een afbeelding te kiezen voor de eetbare prints.

Kleurstoffen en sprinkles

Om jouw kersttaart nog leuker te maken hebben wij een groot assortiment van voedingskleurstoffen en sprinkles. De kleurstoffen zijn per kleur of in pakketjes verkrijgbaar: bijvoorbeeld voor kerstmis. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle kleuren in één koop te bestellen!

Wij houden van sprinkles en hebben daarom voor jou de mooiste combinaties van sprinkles voor je besteld. Er zijn daarnaast ook losse crunchy pearls en eetbare staafjes / rods te bestellen in mooie metallic kleuren. Deze zijn perfect om een Kerst taart helemaal af maken.

Als laatste is het natuurlijk ook leuk om zelf een afbeelding op cupcakes te tekenen. Ook daar hebben wij iets voor: eetbare inkt stiften in een set van maar liefst acht kleuren. Zo kan jij jouw eigen Kerst taart maken als traktatie voor kerstmis.

Zit jouw gewenste ontwerp er niet tussen? Je kunt ook nog een leuke print bestellen met je eigen ontwerp of afbeelding bestellen.