Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

Let op: Gesloten in verband met vakantie

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 18 juli 15:00 uur tot en met 9 augustus. Bestellingen geplaatst zijn voor deze tijd zijn volgens planning geproduceerd en verzonden. Heb je een vraag over een reeds verzonden bestelling? Neem dan contact met ons op! Vanaf 9 augustus staan we weer fris en fruitig voor je klaar. Lees meer over onze vakantiesluiting »

Terug

Eetbare kleurstoffen

Eetbare kleurstoffen, ook wel voedingskleurstoffen genoemd, zijn kleurstoffen voor bakken, maar deze kunnen ook gebruikt worden om andere voedingsmiddelen te kleuren.

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Eetbare kleurstoffen op waterbasis – Perfect om mee te bakken:

Je taarten opvrolijken met prachtige felle, zachte of donkere kleuren? Dan zijn onze eetbare kleurstoffen de perfecte keuze voor in jouw bak recepten! Bij Cakeprint vind je een breed assortiment voedsel kleurstoffen van Caking it Easy® die je kunt gebruiken bij het bakken van jouw overheerlijke taarten, koekjes en cupcakes.

Wat zijn voedingskleurstoffen?

Eetbare kleurstoffen, ook wel voedingskleurstoffen genoemd, zijn kleurstoffen voor bakken, maar deze kunnen ook gebruikt worden om andere voedingsmiddelen te kleuren. Bij Cakeprint vind je hoge kwaliteit kleurstoffen van het merk Caking it Easy®. Op waterbasis en in veel verschillende kleuren. Los per stuk te koop of in mooie sets.

Vloeibare kleurstof voor het bakken van taarten

De kleurstoffen op waterbasis zijn geschikt voor het gebruik met bijvoorbeeld fondant, marsepein en botercrème. Ook je cakebeslag kun je kleuren met deze eetbare kleurstoffen. Maak bijvoorbeeld een prachtige regenboog taart, door iedere laag een andere kleur te geven! Let wel op dat, omdat onze kleurstoffen op waterbasis zijn, ze niet mengen met chocolade.

Van rood tot blauw en van paars tot zwart. De voedsel kleurstoffen zijn verkrijgbaar in alle kleuren! Je kunt onze kleurstoffen op waterbasis ook met elkaar mengen om een andere bijzondere tint te maken. Zo zorg je er voor dat jouw baksels uniek zijn en er schitterend uit komen te zien.

Marsepein en fondant kleuren met kleurstof

Ga je marsepein en fondant kleuren met de voedingskleurstoffen op waterbasis? Zorg er dan wel voor dat je poedersuiker klaar hebt staan. Door het water wordt de fondant en marsepein wat plakkerig. Door poedersuiker toe te voegen vermijd je dit!
We hebben ook gel kleurstoffen beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk te doseren met de handige tubes en verkrijgbaar in 26 verschillende kleuren. Doordat deze minder vloeibaar zijn kun je hier fijner je fondant of marsepein mee kleuren.

Chocolade kleurstoffen

Voor het kleuren van chocolade zijn de watergebaseerde kleurstoffen niet geschikt. Hiervoor hebben we een assortiment met kleurstoffen op oliebasis voor het kleuren van chocolade.

Voedsel kleurstoffen van Caking it Easy® kopen bij Cakeprint

Koop je onze vrolijke kleurstoffen op waterbasis? Dan kun je er vanuit gaan dat je taarten, cupcakes en koekjes er prachtig uit komen te zien. Onze producten zijn sterk geconcentreerd en van hoge kwaliteit, om jou zo goed mogelijk te helpen in de keuken.