Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

Terug

Ontwerp je eetbare print

Eetbare prints

Bij Cakeprint kun je al sinds 2005 terecht voor het online bestellen van eetbare prints. Wij bezitten over een professioneel printerpark dat geschikt is voor het bedrukken van eetbaar papier met eetbare inkt. We printen voor je op hoogwaardige papiersoorten zoals ouwel, eetbaar fotopapier, frosting sheets of brilliance sheet.

Eetbare prints met eigen ontwerp bestellen?

Kies een van de kant en klare prints of maak met eigen ontwerp. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kun je altijd je eigen ontwerp bestellen. Hiermee maak je eenvoudig je foto op eetbaar papier in slechts enkele stappen:

    1. kies een vorm
    2. kies een formaat
    3. upload je afbeelding

Wil je nog tekst toevoegen aan je eigen ontwerp? Ook dat kan eenvoudig met de ontwerptool. Kies je gewenste lettertype en kleur van de letters en zo maak je in slechts enkele stappen je eigen fotoprint met je eigen afbeelding / ontwerp. Je kunt ook altijd een afbeelding van bijvoorbeeld Google halen of een ontwerp opmaken in een fotobewerkingsprogramma en uploaden in onze ontwerptool.

Grootste keuze eetbaar papier

We hebben de grootste keuze in soorten eetbaar papier en een groot aantal vormen en formaten. Zo kun je bij ons terecht voor eetbare prints voor ronde, vierkante en rechthoekige taarten taarten. Maar ook voor prints voor cupcakes, macarons, minicupcakes en andere eetbare lekkernijen kun je bij Cakeprint bestellen. Twijfel je over welke soort eetbaar papier je moet bestellen? We staan graag klaar om je te helpen.

Hoogste printkwaliteit?

Wij printen altijd op de hoogste printkwaliteit. Om zo veel mogelijk uit je aangeleverde foto of afbeelding te halen zetten we net dat stapje extra. Kunnen we je afbeelding verbeteren voor mooiere prints of een betere kwaliteit? Dan doen we dat! Met diverse instellingen die afgesteld zijn op je ontwerp / foto zorgen we voor zo mooi mogelijke eetbare prints.

Een mooie duidelijke aangeleverde afbeelding helpt met het maken van de perfecte foto op ouwel of een ander soort eetbaar papier. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet: Klik hier voor 11 tips voor een mooie eetbare eetbare print.

Waarom bestellen bij Cakeprint?

✓ Wij hebben de meest gebruiksvriendelijke ontwerptool
✓ De grootste keuze in soorten eetbaar papier
✓ Printen altijd op de hoogste printkwaliteit
✓ Al sinds 2005 de partner van bakkend Nederland en België
✓ Advies op maat
✓ Topkwaliteit en Snelle Verzending
✓ Prints voor taarten, cocktails / mocktails en burn away taarten

Bestel vandaag nog jouw eigen eetbare foto op ouwel of frosting sheet.

Veelgestelde vragen over
eetbare prints bestellen?

Verzending / en besteladvies binnen Nederland

Verzending / en besteladvies binnen België

Voor grote aantallen nodig? Neem contact met ons op voor de actuele levertijd!

Opmerking:
Bij Cakeprint staan we voor een goede service en snelle levering. Bij het verzenden van bestellingen kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er vertragingen optreden bij de postdiensten. We adviseren om hiermee rekening te houden in je planning. Om teleurstellingen bij vertraging te voorkomen, raden we aan om producten ruim van tevoren te bestellen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de houdbaarheid van onze prints. Houd er rekening mee dat op maat gemaakte producten, zoals eetbare prints, na productie niet geannuleerd en niet geretourneerd kunnen worden.

De eetbare prints en eetbare inkt zijn volgens de productspecificaties van de leveranciers vrij van gluten en lactose en worden regelmatig gebruikt door mensen met coeliakie en/of lactose-intolerantie (*). Wij produceren de prints in een omgeving die vrij is van lactose en gluten, waardoor het risico op kruisbesmetting tot een minimum wordt beperkt.

Mocht je dan nog vragen hebben over de de complete allergenenlijst of productspecificatie? Neem dan contact met ons op! We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Eetbare inkt:
Water, Monopropyleen glycol (E1520), Glycerol (E422), Kleurstoffen (E102, E110, E122, E133, E151), Citroenzuur (E330)

Ouwel:
Aardappelzetmeel, water, aroma (vanille), zoetstof: sucralose E955

Frosting sheets:
Verdikkingsmiddel E1422, E1412, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel E422, Suiker, Water, Stabilisator E414, E460i, Dextrose, Emulgator E435, E491, Conserveermiddel E202, Sucralose

Eetbaar fotopapier
Plantaardige vezels, zetmeel, verdikkingsmiddel: E1422, bevochtigingsmiddel: E422, aroma, natuurlijk aroma, emulgator: E322 (soja).

E -nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

* We begrijpen hoe belangrijk het is om rekening te houden met voedselallergieën en -intoleranties. Daarom willen je dan ook zo goed mogelijk informeren hierover. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan bovenstaande informatie en de informatie van de fabrikanten.

Om de eetbare prints te gebruiken is het belangrijk om te weten hoe je ze op de juiste manier kunt bevestigen. Gelukkig hebben we een speciale instructiepagina met enkele hulpvideo’s waar je informatie kunt vinden over het bevestigen van de prints op taarten, gebak of cupcakes. Door deze eenvoudig te volgen instructies te gebruiken, maak je met behulp van jouw eetbare prints de tofste creaties

Bekijk onze instructie-pagina

Jazeker! Bij Cakeprint is het ook mogelijk om grote aantallen eetbare prints of flyers te laten produceren. Of het nu gaat om een grootschalig evenement, een zakelijke bijeenkomst of een speciale gelegenheid, wij staan klaar om aan jouw wensen te voldoen.

Houd er rekening mee dat de levertijd mogelijk langer is. Voor grote bestellingen bespreken we graag de mogelijkheden en levertijd met je, zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen.

Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.