Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Sprinkles / strooisels

Elke taart een feestje met de Sprinkles van Caking it Easy®! De feesttaart hoort altijd de bekroning voor een feest te zijn.

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Sprinkles bestellen / kopen

Elke taart een feestje met de Sprinkles van Caking it Easy®! De feesttaart hoort altijd de bekroning voor een feest te zijn. Zeker als je deze zelf bakt wil je er best tijd en moeite in steken om hier echt iets bijzonders van te maken. Bij Cakeprint hebben we de perfecte oplossing om een taart een extra vrolijk uiterlijk te geven! We hebben het natuurlijk over Sprinkles. Wij bieden de mooie sprinklemixenmetallic rods en crunchy pearls van Caking it Easy aan in onze webshop. Bij ons vind jij altijd die stijl die precies past bij jouw feesttaart!

Hoe wil jij je feesttaart versieren?

Met de taartversiering / strooisels van Caking it Easy® haal je altijd iets in huis waar je elk gebak nog lekkerder en feestelijker mee maakt. Wij verkopen de tofste sprinklemixen. Neem gewoon even een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat jou het meeste aanspreekt! Let er hierbij wel op dat de kleuren op je scherm enigszins af kunnen wijken van hoe het er in het echt uitziet.

Sprinkles bevestigen op je taart, cupcake of baksel

De sprinkles / strooisels kun je op verschillende manieren bevestigen. Strooi bijvoorbeeld je sprinklemix met behulp van een lepeltje over de botercreme van je cupcake. Wil je sprinkles vastzetten op bijvoorbeeld fondant? Bespaar dan tijd en moeite met Caking It Easy’s professionele eetbare lijm. Volledig voedselveilig en eenvoudig in gebruik. Daarom is het gebruik van de eetbare lijm de perfecte manier om je taarten, cupcakes en andere baksels te voorzien van een extra kleurrijke touch. Gebruik een kleine hoeveelheid lijm en houd even vast zodat de sprinkles zich kunnen hechten, hiermee zorg je dat sprinkles en strooisels op hun plaats blijven zonder dat ze afvallen of verplaatsen tijdens het transport of serveren.

Versiering in de mooiste kleuren

De sprinkles bij Cakeprint zijn in meerdere verschillende kleuren en blends te bestellen. Zo zit er altijd een kleur bij die past bij jouw eigen feesttaart. Met deze feestelijke sprinkles zorg je ervoor dat die heerlijke verjaardagstaart ook een feest voor het oog is. En wie wil er nou niet zo’n mooi taartje voor zijn of haar verjaardag hebben? Neem naast de Sprinkles ook een kijkje in ons assortiment kleurstoffen om de juiste versiering te vinden.