Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Terug

Stiften met eetbare inkt

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Eetbare inkt stiften bestellen

Versier jouw taarten, gebak en ander lekkers op z’n mooist met eetbare inkt stiften. Onze stiften met eetbare inkt zijn te koop in een set van acht kleuren, zodat je er een compleet kunstwerk van kunt maken. Of kies voor een losse, zwarte stift met eetbare inkt. Ook voor kinderen is het maken van eetbare tekeningen met stift een geweldige activiteit. De stiften hebben een dunne kant voor het fijne (schrijf)werk. Voor de grotere oppervlaktes gebruik je de dikke kant van de stift. Deze pennen / stiften zijn voor zowel de professionele bakker als de thuisbakker/baksters.

Eetbare inkt stiften zijn volledig voedselveilig

Het klinkt misschien gek: inkt die je kunt eten. Maar onze stiften met eetbare inkt zijn volledig voedselveilig. Met de eetbare stift kun je allerlei voedingsmiddelen versieren. Rolfondant, marsepein, fruit of koekjes, maar ook op ouwel – beter bekend als eetpapier – of een frosting sheet. Op die manier kun je zelfs eetbare tekeningen of kleurplaten maken. Alleen voor het tekenen op chocolade is een eetbare pen niet geschikt: de inkt pakt namelijk niet goed op het gladde vette oppervlak. Kies daar voor andere versieringen.

Eetbare pennen bestellen

Elk feestje vraagt om een persoonlijke traktatie. Met een food writer schrijf of teken je makkelijk en snel een vrolijke boodschap op jouw taart, cupcakes of koekjes. Bestel jouw eetbare pennen snel en makkelijk in elke gewenste kleur.

Meer eetbare versieringen

Wil jij jouw taart met eetbare tekening helemaal afmaken? Kies voor sprinkles en voedingskleurstoffen in bijpassende kleuren of laat zelfs een eigen ontwerp afdrukken als eetbare print.