Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Terug

Disney taartprints

Disney taart maken

Een taartprint van Disney maakt van iedere taart een feestje. Wat de gelegenheid ook is, een overheerlijke taart is een van het meest belangrijke van elk feestje. Je kunt nu eenvoudig je eigen Disney taart maken zonder dat dit veel tijd hoeft te kosten. Kies eenvoudig voor een eetbare print op ouwel of frosting sheet en maak van iedere taart een echt kunstwerk!

Een taartprint van Disney

Is het thema van het (kinder)feestje Disney? Dan kan elk personage uit Frozen of Cars worden gebruikt. Het enige dat jij hoeft te doen, is een taart in je favoriete kleur en smaak te bakken en deze te decoreren met een eetbare print van Disney. Maak de taart helemaal af met toffe Sprinkles en / of eetbare kleurstoffen.

Kies uit een print in diverse thema’s

Met welke eetbare print decoreer jij een taart of cupcakes het liefste? Ga bijvoorbeeld voor een Frozen taart, een Cars taart, een Paw Patrol taart of een prinsessen taart. Met behulp van de gebruiksaanwijzing tover je in een handomdraai een leuke Disney traktatie op tafel.

Zit je favoriete ontwerp er niet tussen? Je kunt ook een eetbare print met eigen afbeelding bestellen. Of bekijk de thema’s van de kant en klare eetbare prints.

Succes gegarandeerd!