Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Paw Patrol taartdecoratie

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Je eigen Paw Patrol taart maken?

Ben je fan van Ryder, Marshall, Sky en zijn vriendjes en heb je iets te vieren? Maak jouw feestje extra speciaal en verras de gasten door je eigen Paw Patrol taart te maken met onze taartdecoratie waaronder taartprints op (in ouwel, eetbaar fotopapier, brilliance sheet of frosting sheet). Deze beestige traktaties zullen vast en zeker in de smaak vallen.

Een purrrfecte taart met Paw Patrol taartdecoratie

Kan je niet genoeg krijgen van de spannende avonturen van deze televisiehonden? Maak dan een leuke taart, cupcakes of een andere traktatie met behulp van een Paw Patrol taartversiering. Voor alle hobbybakkers, thuisbakkers en (semi-)professionele bakkers bieden wij leuke taart decoratie zoals een eetbare print van Paw Patrol aan met alle Paw Patrol karakters. Deze eetbare prints kunnen gebruikt worden voor het maken van een eigen Paw Patrol taart, gebak en cupcakes. De eetbare prints zijn te verkrijgen op zowel ouwel (eetbaar papier), eetbaar fotopapier, frosting sheet of brilliance sheet.

Paw Patrol taart of cupcakes?

Jij kan deze traktaties helemaal zelf maken! De lekkerste taarten smaken het best door ze zelf te maken. Bestel in onze webshop een leuke eetbare Paw Patrol print op eetbaar papier om je taart, eetbare Paw Patrol cupcake prints voor je cupcake of gebak af te werken. Breng deze coole honden tot leven op je eigen gebak en maak er een beestig leuk feestje van met Paw Patrol. Versier de traktatie met sprinkles. Of Voeg ook wat eetbare kleurstof toe aan je beslag en laat je gebak roodgeelblauw of groen kleuren om de taart nog specialer te maken.

Opgelet: Deze lekkernijen zijn enkel voor kindermondjes en niet voor hondenbekjes 😉