Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Unicorn / eenhoorn

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Unicorn Taartdecoratie: Betoverende Creaties met Eetbare Prints, Sprinkles en Eetbare Kleurstoffen

Wil je jouw taarten transformeren in magische eenhoorncreaties? Ontdek de wereld van unicorn taartdecoratie en laat je betoveren door de mogelijkheden van eetbare prints, sprinkles en eetbare kleurstoffen. Van kleurrijke eenhoornontwerpen tot sprankelende details, wij hebben alles wat je nodig hebt om betoverende taarten te creëren.

Unicorn taart of cupcakes maken?

Er komt een feestje aan en de jarige heeft gekozen voor het thema Unicorn. Wat ga je dan maken? Een “Magical treat” zoals een toffe Unicorn taart? Of ga je voor heerlijke Unicorn cupcakes? Welke traktatie je ook kiest? Met dit thema kun je helemaal los gaan. Of gebruik de eetbare prints van Cakeprint?

Unicorn print op ouwel of frosting sheet?

Onze prints zijn verkrijgbaar in verschillende materialen; frosting sheets of ouwel (eetbaar papier). Er is gemakkelijk mee te werken waardoor deze voor alle bakkers, jong en oud, amateur en hobbyist, geschikt zijn.

Ouwel, ookwel bekend als eetbaar papier of snoeppapier. De Unicorn taartprints of cupcake prints worden geprint op vellen ouwel in de kleur gebroken wit. Met een print op ouwel zorg je er voor dat je simpel en snel je baksel kan versieren op een leuke manier. Bijvoorbeeld door kleine afbeeldingen met een unicorn hoofd op de boter crème topping van je unicorn cupcakes plaatsen.

Frosting sheets zijn gemaakt van een dun laagje fondant-achtig materiaal met plastic schutvel om doorvoer door de printer mogelijk te maken. De prints op deze vellen zijn doorgaans mooier dan de prints op ouwel.

Versieren van je unicorn traktatie

Heb je al een idee wat je gaat maken? Worden het unicorn cupcakes of toch een unicorn taart? Maak de traktatie af met bijvoorbeeld boter crème in de unicorn kleuren. Dit kan heel eenvoudig met de eetbare unicorn kleurstoffen.

Bekijk ook onze blog voor het maken van de lekkerste Unicorn koekjes. Deze kun je bijvoorbeeld ook versieren met sprinkles. Online de Caking it Easysprinkles bestellen? Dat kan ook bij Cakeprint.

Dus, voor welke optie ga jij om de mooiste unicorn traktaties te maken?