Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Verzenden

Verzending binnen Nederland?
Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen vóór 14:00 u worden dezelfde werkdag verwerkt en gaan dezelfde werkdag met de post mee (uitzonderingen worden vermeld).

In 95% van de gevallen zal PostNL (binnen Nederland) de bestelling de werkdag na verzending bij je afleveren. Op maandagen wordt er geen brievenbuspost bezorgd in Nederland. Mits de zending geen vertraging oploopt bij PostNL. Vertragingen bij de post kunnen helaas altijd gebeuren waardoor zendingen mogelijk later gesorteerd worden of langer onderweg zijn. Zeker in periodes van drukte (b.v. rondom feestdagen).

Besteladvies
De producten hebben een lange houdbaarheid. De meeste zendingen worden binnen enkele werkdagen na verzenden geleverd. Toch adviseren we om een bestelling uit veiligheid minimaal 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen op eventuele teleurstelling te voorkomen in geval van een vertraging.

Lees ook de tips voor een tijdige bezorging ».

Heb je grotere oplage nodig? Neem dan contact met ons op voor de levertijd.

Wat zijn de verzendkosten?
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland bedragen 3.95 per bestelling. De meeste bestellingen binnen Nederland worden per brievenbuspakje met track en trace verzonden.
Statussen en informatie brievenbuspakje ».

Pakketzending (NL)
Voor bestellingen met producten die niet door de brievenbus passen worden verzendkosten van 6.95 voor pakketzending berekend. Het is bij bestellingen vanaf 15 euro ook mogelijk om te kiezen voor een snelle bezorging, meer gedetailleerde track en trace en meer bezorgmogelijkheden van pakketzending.

België
Bestellingen naar België worden verzekerd verzonden per pakket met track en trace en worden gemiddeld in 1-2 werkdagen na verzenden aangeboden. Mits deze geen vertraging oploopt bij de post. De verzendkosten naar België bedragen 8.50 per bestelling.
Verzending en besteladvies voor België »

Afhalen?
Bestellingen kunnen worden afgehaald op ons 24 uurs Pick Up Point. 
Locatie en werking Pick Up Point »

Betaling
We bieden u diverse betaalmogelijkheden zoals:

  • iDEAL (alleen Nederland)
  • MrCash / Bancontact (België)
  • Belfius (België)
  • PayPal
  • DirectEbanking / Sofortbanking (Europa)
  • Creditcard
  • ApplePay
  • Klarna

Retourneren
Lees meer over de voorwaarden voor retourneren.

Kijk voor meer informatie op onze veelgestelde vragen pagina.