Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Terug

Nederlands Elftal / oranje

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Nederlands Elftal taart / cupcakes maken

Elke gelegenheid is geschikt voor een lekker stukje taart, een cupcake of iets anders smakelijks. Dus waarom niet genieten van een zelfgemaakte lekkernij terwijl je als fan van het Nederlandse voetbalteam zit mee te juichen tijdens het Europees Kampioenschap of Wereldkampioenschap?

Eetbare prints Nederlands Elftal

Om een Nederlandse voetbaltaart, cupcakes in het thema of andere traktaties met foto te maken, kun je eetbare prints gebruiken. Bij Cakeprint zijn kant en klare prints beschikbaar. Zo wordt het maken van een eigen EK/WK voetbaltaart een piece of cake! Bij het bestellen van de eetbare prints kun je kiezen uit twee soorten eetbaar papier: frosting sheet en ouwel(snoeppapier).

Voedingskleurstoffen in Nederlandse kleuren

Denk je aan Nederland, dan denk je aan rood, wit, blauw en oranje. Met de eetbare kleurstoffen van Cakeprint kun je jouw creatie een Hollands tintje geven. De kleuren zijn zowel per set als los te bestellen. Een paar druppels is genoeg om het beslag of de botercrème te kleuren. Of wat dacht je van een gekleurd biertje of water tijdens de wedstrijd? Ook dat is namelijk mogelijk! Naast de bovengenoemde eetbare kleurstoffen, zijn er ook andere kleuren beschikbaar.

Sprinkles/Strooisels en stiften met eetbare inkt

Om jouw heerlijke lekkernij een finishing touch te geven, kun je gebruik maken verschillende soorten sprinkles. In onze webshop vind je diverse strooisels van het merk Caking it Easy. Zo kun je bijvoorbeeld met de voetbal sprinklemix een echte voetbaltaart maken. Leuk voor een verjaardag of als traktatie op school.

Een andere manier om jouw taart, traktatie of cupcake te versieren, is met eetbare inkt stiften. Je kunt hiermee de leukste eetbare tekeningen maken. Eet smakelijk!