Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies ยป

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Wie zijn wij

Cakeprint is opgericht op 12 februari 2005. Al ruim 18 jaar is Cakeprint gespecialiseerd in het bedrukken van eetbaar papier. Met de eetbare prints van Cakeprint maak je in een handomdraai een eigen fototaart of cupcakes met logo. Naast het gebruik op taarten worden de prints tevens gebruikt als duurzaam en eetbaar communicatiemiddel; zoals eetbare flyers en eetbare menukaarten.

Via de webshop kunnen de klanten eenvoudig een bestelling plaatsen. Cakeprint verwerkt de bestelling en verzendt deze grotendeels per brievenbuspost naar de klanten toe. Sinds 2017 is een 24-uurs Pick Up Point waar de bestelling binnen 4-8 werkuren kan worden afgehaald.

Waar het aanvankelijk begon om eetbare prints te maken voor familie en vrienden is Cakeprint nu uitgegroeid tot een bedrijf dat eetbare prints levert aan particulieren en bedrijven in binnen en buitenland.