Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Halloween traktatie maken

Halloween werd voorheen vooral in Amerika groots gevierd, maar ook in Nederland is het feest steeds populairder aan het worden. De oorsprong van Halloween kennen veel mensen niet; het gaat vooral om het griezelen en ‘Trick or Treat’, waarbij kinderen verkleed langs de deuren gaan om een traktatie te krijgen.

Wanneer je meedoet aan het vieren van Halloween en de kinderen bij je langskomen, is het natuurlijk leuk om iets uit te delen wat goed in de smaak valt. Wil je iets anders dan het standaard snoep uit de supermarkt? Dan is het leuk om je Halloween traktatie zelf te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan koekjes of cupcakes met eetbare prints! Een eetbare print kun je laten drukken op eetbaar papier, gemaakt van ouwel of een frosting sheet. Zo kun je alles helemaal naar eigen wens aanpassen en persoonlijk maken. Bij dit thema zijn ontzettend veel leuke en kindvriendelijke, óf juist griezelige dingen te bedenken. Ga je voor een schattig spookje of toch voor een enge zombie?

Halloween cupcakes zelf maken

Het klinkt misschien lastig en misschien heb je er nog niet eerder mee gewerkt, maar een eetbare print op ouwel of een frosting sheet zijn gemakkelijk in gebruik. Hiermee kun je de tofste Halloween traktatie zelf maken. Maak ook eens heerlijke (gekleurde) koekjes of een andere (enge) Halloween traktatie met de eetbare kleurstoffen. Vooral oranje kleurstofrode kleurstof (bloed) en zwarte kleurstof doen het goed tijdens dit feest. We hebben hier ook setjes met Halloween kleurstoffen van 2 stuks en sets met 4 stuks Halloween kleurstoffen voor. Na het bestellen, hoef je alleen nog maar aan het bakken te slaan en kun je jouw baksel daarna gemakkelijk versieren met de geleverde prints en af te maken met toffe Sprinkles van Caking it Easy. Jouw unieke creatie is vast het toppunt van het feest!

Zit het gewenste ontwerp er niet tussen? Upload dan je eigen Halloween afbeelding bij ontwerp je eetbare print.