Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Retourneren

Wil je een aankoop retourneren dan is dat in veel gevallen mogelijk. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening van de klant.

Uitzonderingen
Op maat gemaakte producten zoals eetbare prints kunnen helaas niet geretourneerd worden. Deze producten worden speciaal voor je op maat geproduceerd. Ook producten waarvan de verpakking open / de seal verbroken is zijn uitgesloten van retourneren.

Retourkosten?
De kosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de klant. Zorg ervoor dat de retourzending voldoende gefrankeerd is. Retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet geaccepteerd. Deze zendingen zullen dan ook worden geweigerd.

Via ons kun je eventueel een retourlabel aanschaffen tegen de eerder berekende verzendkosten (kosten retourlabel voor België / Duitsland op aanvraag). Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op!

Wanneer je de complete bestelling terugstuurt ontvang je het volledige aankoopbedrag (inclusief betaalde verzendkosten) binnen enkele dagen teruggestort op je rekening. Stuur je een gedeelte van je bestelling terug, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van deze artikelen retour.

Via onze contactpagina kun je ons vragen naar welk adres de producten geretourneerd mogen worden.