• Op werkdagen voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden!
  In verband met drukte bij PostNL en een sorteerachterstand in de sorteercentra is het nog steeds mogelijk dat zendingen later gesorteerd worden of veel langer onderweg kunnen zijn dan normaal. Bestel tijdig om eventuele teleurstelling te voorkomen.
  Lees meer over verzenden »

 • Feestdagen

  Eetbare prints voor de feestdagen

  Hou jij van bakken? Dan grijp jij vast alle gelegenheden aan om iets lekkers te maken. Feestdagen bijvoorbeeld. Kerst, Pasen, Sinterklaas, Halloween en Valentijn zijn perfecte thema’s voor een heerlijke taart of feesttraktatie. Om je te helpen met jouw creatie, kun je bij Cakeprint terecht voor eetbare prints in het thema ‘feestdagen’.

  Feestdagen traktatie maken (taart/cupcakes/dessert)

  Een feesttraktatie of een taart maken met foto wordt een ‘peace of cake’ met de eetbare prints van Cakeprint. Kant en klaar, en in een feestthema. Je kunt dus direct aan de slag met een heerlijke taart, cupcakes of traktatie. Bij de prints heb je de keuze uit twee verschillende soorten eetbaar papier, namelijk frosting sheets en ouwel.

  Kleurstoffen en sprinkles

  Om jouw taartcreatie nog mooier (en lekkerder!) te maken, kun je gebruik maken van eetbare kleurstoffen. Speciaal voor de bak- en feestdagenliefhebber hebben we een aantal sets voedingskleurstoffen in het thema ‘feestdagen’ samengesteld.
  Een paar druppels voedingskleurstof is al genoeg om een mooie kleur aan het beslag, de botercrème (of aan je drankje!) te geven. De kleuren zijn ook los te koop.

  Andere versiering

  Ook kun je verschillende soorten sprinkles van het merk Sprinklelicious gebruiken ter versiering. Ook kun je jouw lekkernij opleuken met een stift met eetbare inkt. Een taart maken wordt zo nóg leuker!

  Je hebt zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: