Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

Feestdagen

Eetbare prints voor de feestdagen

Hou jij van bakken? Dan grijp jij vast alle gelegenheden aan om iets lekkers te maken. Feestdagen bijvoorbeeld. KerstPasenSinterklaasHalloween en Valentijn zijn perfecte thema’s voor een heerlijke taart of feesttraktatie. Om je te helpen met jouw creatie, kun je bij Cakeprint terecht voor eetbare prints in het thema ‘feestdagen’.

Feestdagen traktatie maken (taart/cupcakes/dessert)

Een feesttraktatie of een taart maken met foto wordt een ‘peace of cake’ met de eetbare prints van Cakeprint. Kant en klaar, en in een feestthema. Je kunt dus direct aan de slag met een heerlijke taart, cupcakes of traktatie. Bij de prints heb je de keuze uit twee verschillende soorten eetbaar papier, namelijk frosting sheets en ouwel.

Kleurstoffen en sprinkles

Om jouw taartcreatie nog mooier (en lekkerder!) te maken, kun je gebruik maken van eetbare kleurstoffen. Speciaal voor de bak- en feestdagenliefhebber hebben we een aantal sets voedingskleurstoffen in het thema ‘feestdagen’ samengesteld.
Een paar druppels voedingskleurstof is al genoeg om een mooie kleur aan het beslag, de botercrème (of aan je drankje!) te geven. De kleuren zijn ook los te koop.

Andere versiering

Ook kun je verschillende soorten sprinkles van het merk Caking it Easygebruiken ter versiering. Ook kun je jouw lekkernij opleuken met een stift met eetbare inkt. Een taart maken wordt zo nóg leuker!