Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Voetbal taart maken

Als je jarig bent en van voetbal houdt dan hoort daar natuurlijk een echte voetbal taart bij! En het leukste is dan het zelf maken van een voetbal taart met taartprint. Is je kind (of misschien wel je man of vrouw) weg van voetbal? Denk dan eens aan een taart met taartprint van FC Barcelona of voetballetjes. Het zelf maken van een voetbaltaart met een eetbare print is een erg leuk en creatief idee. En het is makkelijker dan je denkt.

Hoe werkt het?
Voor het maken van een eigen fototaart heb je een eetbare print nodig. In onze printers zit speciale levensmiddeleninkt, waardoor je een toffe eetbare print krijgt. Klaar om gebruikt te worden voor jouw lekkere voetbal taart. De prints zijn te verkrijgen op ouwel, brilliance sheet, eetbaar fotopapier of frosting sheet.

Om de voetbaltaart, cupcakes met voetballetjes of een traktatie met thema ‘voetbal’ helemaal af te maken, kun je gebruik maken van toffe Caking it Easy Sprinkles of de eetbare kleurstoffen in de kleur groen.

Tip: Zit het gewenste ontwerp er niet tussen? Zoek dan een foto / afbeelding (bv op Google) en upload deze bij “ontwerp een eetbare print”.