Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Eetbare prints rechthoekig

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Opzoek naar rechthoekige eetbare prints? Dan ben je bij Cakeprint aan het juiste adres om je eetbare prints te bestellen. Wij bieden je diverse formaten met als vorm rechthoekig. Verkrijgbaar in verschillende formaten van circa 3 x 4 centimeter tot circa A4 formaat. Voor petit fours, gewone gebakjes, grote gebakjes en rechthoekige taarten. Upload je eigen afbeelding, foto of logo en plaats je bestelling. Je krijgt dan de rechthoekige eetbare print eenvoudig thuisgestuurd. Met behulp van de instructie tover je gemakkelijk en snel de lekkerste traktatie op tafel. Bestel eenvoudig een eetbare print op ouwel of frosting sheets. Deze krijg je dan per post thuisgestuurd. Lees hier wat het verschil is tussen ouwel en frosting sheets.