Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Disney Frozen

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Je eigen Frozen 2 taart maken

Breng de magie van Disney’s Frozen nu zelf op je bord. Bak de lekkerste taart of cupcakes met onze eetbare Frozen 2 prints. Zo maak je jouw feestje extra speciaal. De taart, het gebak of de cupcakes kun je zelf maken. Ook kun je een taart kopen en zelf versieren met een Frozen taartprint.

Je kan eventueel wat blauwe eetbare kleurstof aan je beslag of boter crème toevoegen voor wat extra kleur in het thema. Daarna versier je taart of cupcakes met de tofste karakters uit de tekenfilm. Maak de taart ook eens af met toffe strooisels of sprinkles.

De eetbare prints zijn te verkrijgen op ouwel (eetbaar papier) en frosting sheet. Met jouw bakkunsten en onze eetbare prints tover je nu helemaal zelf en gemakkelijk de mooiste Frozen taarten of cupcakes op tafel.

Het topje van de ijsberg op jouw eigen Frozen taart!

Elsa, Anna, Olaf, … Deze namen klinken je waarschijnlijk bekend in de oren. Disney’s Frozen kluistert nog steeds jong en oud aan het scherm. Ieders hart smelt met het ontroerende verhaal van de IJskoninging Elsa, lieve zus Anna en de gekke sneeuwpop Olaf. Wil je graag één van deze Disney figuren tot leven brengen op je taart? Dat kan met onze leuke taartprints!

Een extra magisch Frozen 2 feestje

Creëer nu zelf snel en gemakkelijk de magie door je traktaties af te werken met deze eetbare prints op frosting sheets of ouwel (eetbaar papier / eetpapier). Een Frozen taart maken was nog nooit zo gemakkelijk. Wij wensen jullie alvast veel versierplezier en een magisch (kinder)feestje toe!