Prints voor cocktail / mocktail

Prints voor cocktails / mocktails met foto of logo

Wil je graag cocktails of mocktails maken met bovenop een foto of logo? Met behulp van de cocktail prints op ouwel kun je zelf een cocktail of mocktail versieren. Voor het gebruik op cocktails / mocktails hebben we verschillende soorten ouwel:

Dunne ouwel

Met deze variant is gemakkelijker te werken. Dit komt omdat deze niet of nauwelijks krult wanneer het in aanraking komt met vocht. Doordat deze 2 keer zo dun is als de normale (dubbeldikke) ouwel is de opdruk minder mooi. De dunne ouwel is niet geschikt voor het gebruik op taarten.

Normale (dubbeldikke) ouwel

De dikkere ouwel heeft als eigenschap dat deze gaat krullen onder invloed van vocht. Wanneer deze langer op het oppervlak ligt wordt deze steeds vochtiger en zakt deze steeds verder naar beneden zodat deze naar verloop van tijd vlak komt te liggen. De print van de dikkere ouwel is doorgaans mooier dan een print op dunne ouwel.

Formaten cocktail / mocktail prints

Er zijn verschillende formaten beschikbaar. Welk formaat het meest geschikt is is afhankelijk van je wensen en ook afhankelijk van de afmeting van je glas.

Belangrijk: Het is belangrijk dat er geen druppels of vloeistof op de geprinte zijde komt in verband met mogelijk doorlopen van kleuren.

Let op: De consistentie, kleur of samenstelling van de cocktail / mocktail heeft mogelijk invloed op hoe en hoelang de print zich houdt op het drankje. We hebben niet alle dranken getest. Het is een toepassing die nog vol in ontwikkeling is.