Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

Let op: Gesloten in verband met vakantie

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 18 juli 15:00 uur tot en met 9 augustus. Bestellingen geplaatst zijn voor deze tijd zijn volgens planning geproduceerd en verzonden. Heb je een vraag over een reeds verzonden bestelling? Neem dan contact met ons op! Vanaf 9 augustus staan we weer fris en fruitig voor je klaar. Lees meer over onze vakantiesluiting »

eetbare prints bestellen

Eetbare prints
bestellen

1

Kies een afmeting

2

Upload je foto

3

Plaats je order

Ervaring Jarenlange ervaring sinds 2005
Houdbaarheid Lange houdbaarheid van de eetbare prints
Verzending Snelle verzending wereldwijd

Daarom kies je
voor Cakeprint

Maak van elke gelegenheid een feestje met Cakeprint! Of je nu een verjaardag, een gender reveal party of een andere speciale gelegenheid viert, met de prints van Cakeprint tover je in een handomdraai de mooiste traktaties op tafel. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom tienduizenden klanten, creatievelingen, hobbybakkers en professionals vertrouwen op de kwaliteit van Cakeprint!

Populaire producten

De bestverkochte producten van dit moment

Inspiratie

Zo gebruiken klanten de prints en taartdecoratie.

Reviews van onze klanten lezen? Bekijk
onze pagina op Kiyoh.

Wij scoren gemiddeld een 9,4 op Kiyoh

Reviews lezen

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Kies een van de kant-en-klare prints of maak je eigen ontwerp!

Verschillende manieren
om je prints te ontvangen

  • Verzending via PostNL: via pakket of duurzaam met brievensbuspakje.
  • Afhalen bij ons 24-uurs Pick Up Point in Wanroij: Ideaal als je het snel nodig hebt of als je uit de regio komt.

Plaats vandaag nog een bestelling en kies de optie die het beste bij je past.

Eetbare prints

Welkom bij Cakeprint – sinds 2005 dé webshop voor de mooiste eetbare prints voor particulieren, hobbybakkers en professionals. Bij Cakeprint vind je een uitgebreid assortiment aan mooie taartdecoraties om van je simpele taart een echte eyecatcher te maken.

Eetbare print eenvoudig online bestellen

Al onze producten, waaronder eetbare prints en taartdecoraties, kun je eenvoudig bestellen via onze webshop. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool ontwerp je gemakkelijk en snel een print met eigen ontwerp. De prints worden met veel zorg en liefde speciaal op maat voor je geproduceerd. Andere eetbare versieringen, bakproducten en taartdecoraties die op voorraad zijn, kunnen eenvoudig worden meebesteld zodat jij alles kunt gebruiken voor het versieren van je eigen traktatie.

Hoe gebruik je een eetbare print?

De prints zijn eenvoudig te gebruiken. Of je een onervaren bakker bent, een hobbybakker of een professional, echt iedereen kan met onze producten werken. Er zijn verschillende manieren om een print op eetbaar papier te bevestigen op je taart, cupcakes, koekjes of andere traktatie. Op fondant of marsepein plak je de print bijvoorbeeld met behulp van eetbare lijm. In onze gebruiksaanwijzingen vind je per papiersoort en per toepassing hoe je de print kunt bevestigen op je taart. Met ook een aantal handige hulpvideo’s.

We verzenden de producten elk jaar aan tienduizenden tevreden klanten door heel Nederland, België en daarbuiten. Lees hier hoe onze klanten ons beoordelen.

Daarom kies je voor een eetbare print van Cakeprint

  • Topkwaliteit: Onze eetbare fotoprints worden altijd op de hoogste printkwaliteit geproduceerd. De kwaliteit is uiteraard afhankelijk van de aangeleverde foto. Door een afbeelding van hoge kwaliteit te uploaden, help je ons het mooiste eindresultaat te bereiken. Raadpleeg ook onze handige tips voor een mooie print.
  • Snelle verzending: Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u, worden dezelfde werkdag geproduceerd en verzonden (grote oplages in overleg). Op de volgende pagina hebben we meer informatie over verzending en het besteladvies.
  • Grootste keuze eetbaar papier: We hebben de grootste keuze tussen de soorten eetbaar papier. Je kunt kiezen tussen ouwel, brilliance sheet en eetbaar fotopapier.
  • Topmerken: We verkopen producten van onder andere Caking it Easy, Sugar Flair en Brand New Cake. Deze merken staan garant voor kwaliteitsproducten, waaronder sprinkles, eetbare kleurstoffen, eetbaar bladgoud, stiften met eetbare inkt, eetbaar papier / ouwel en nog veel meer.
  • Lange houdbaarheid: Een print op eetbaar papier heeft een lange houdbaarheid en kun je ruim van te voren bestellen. Hoe lang deze houdbaar is is ook afhankelijk van de papiersoort en varieert tussen de 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Lees hier meer over het bewaren en houdbaarheid.

Lees hier hoe onze klanten ons beoordelen. Bestel vandaag nog je eetbare print en ontdek waarom tienduizenden particulieren, hobbybakkers en professionals per jaar vertrouwen op de kwaliteit en service van Cakeprint!

Veelgestelde vragen

Verzending / en besteladvies binnen Nederland

Verzending / en besteladvies binnen België

Voor grote aantallen nodig? Neem contact met ons op voor de actuele levertijd!

Opmerking:
Bij Cakeprint staan we voor een goede service en snelle levering. Bij het verzenden van bestellingen kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er vertragingen optreden bij de postdiensten. We adviseren om hiermee rekening te houden in je planning. Om teleurstellingen bij vertraging te voorkomen, raden we aan om producten ruim van tevoren te bestellen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de houdbaarheid van onze prints. Houd er rekening mee dat op maat gemaakte producten, zoals eetbare prints, na productie niet geannuleerd en niet geretourneerd kunnen worden.

De eetbare prints hebben een lange houdbaarheid, zodat je ze ruim van tevoren kunt bestellen en in huis kunt hebben. De frosting sheets hebben een minimale houdbaarheid van 3 maanden, het eetbaar fotopapier blijft minimaal 6 maanden goed, en de ouwel is het langste houdbaar met een minimale houdbaarheid van 12 maanden. We raden je aan om de prints ruim van tevoren te bestellen, zodat je voldoende tijd hebt voor eventuele onvoorziene omstandigheden. Hoewel we niet verwachten dat er iets mis zal gaan, staan we altijd klaar om eventuele problemen op te lossen.

Voor gedetailleerde instructies over de bewaring van de eetbare prints, klik hier.

Ja wij leveren dagelijks aan klanten in België.

Meer informatie over levertijd en verzendkosten naar Belgie lees je hier »

Verzendkosten Nederland
Voor zendingen binnen Nederland berekenen wij een vast tarief van 3.95. Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden als een brievenbuspakje, inclusief track & trace om de status van je verzending te kunnen volgen. In het geval van producten die niet door de brievenbus passen, worden er verzendkosten voor pakketzending berekend.

Verzendkosten België
Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten 8.50 voor pakketzending. Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt en verzonden als een pakket, inclusief track & trace en verzekering voor een gegarandeerde levering. Zo kun je de voortgang van je verzending eenvoudig volgen en ben je verzekerd van een veilige aankomst.

Lees hier meer over verzending

Eetbare prints in 3 stappen

Eetbare print met eigen ontwerp bestellen

Bestel eenvoudig een print voor je eigen fototaart of cocktail / mocktail.