• Op werkdagen voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden!
  In verband met drukte bij PostNL is het nog steeds mogelijk dat zendingen later door PostNL verwerkt worden en / of langer onderweg zijn dan normaal. Bestel tijdig om eventuele teleurstelling te voorkomen.
  Lees meer over verzenden »

 • Sprinkles

  Sprinkles bestellen

  Elke taart een feestje met de Sprinkles van Sprinklelicious! De feesttaart hoort altijd de bekroning voor een feest te zijn. Zeker als je deze zelf bakt wil je er best tijd en moeite in steken om hier echt iets bijzonders van te maken. Bij Cakeprint hebben we de perfecte oplossing om een taart een extra vrolijk uiterlijk te geven! We hebben het natuurlijk over Sprinkles. Wij bieden de mooie sprinklemixen, metallic rods en crunchy pearls van Sprinklelicious aan in onze webshop. Bij ons vind jij altijd die stijl die precies past bij jouw feesttaart!

  Hoe wil jij je feesttaart versieren?

  Met de taartversiering / strooisels van Sprinklelicious haal je altijd iets in huis waar je elk gebak nog lekkerder en feestelijker mee maakt. Wij verkopen de tofste sprinklemixen. Neem gewoon even een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat jou het meeste aanspreekt! Let er hierbij wel op dat de kleuren op je scherm enigszins af kunnen wijken van hoe het er in het echt uitziet.

  Versiering in de mooiste kleuren

  De sprinkles bij Cakeprint zijn in meerdere verschillende kleuren en blends te bestellen. Zo zit er altijd een kleur bij die past bij jouw eigen feesttaart. Met deze feestelijke sprinkles zorg je ervoor dat die heerlijke verjaardagstaart ook een feest voor het oog is. En wie wil er nou niet zo’n mooi taartje voor zijn of haar verjaardag hebben? Neem naast de Sprinkles ook een kijkje in ons assortiment kleurstoffen om de juiste versiering te vinden.

  Je hebt zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: