Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Hoe werkt het afhalen bij het Pick Up Point

  • Stap 1: Zodra je bestelling klaarligt, ontvang je per e-mail een eenmalige afhaalcode. Ga daarmee naar het 24-uurs Pick Up Point.
  • Stap 2: Stap 2: Activeer de keypad door éénmaal op een cijfer te drukken.
  • Stap 2: Voer de code in op de automaat. Het deurtje opent nu automatisch. Neem het pakje met daarop je naam uit de automaat. Let op: na de eerste keer invoeren is je code nog slechts 5 minuten te gebruiken.
    Zorg dat je het juiste pakje pakt wanneer er meer pakjes in de automaat liggen.
  • Stap 3: Duw het deurtje goed dicht tot het weer volledig op slot is. Veel plezier met je bestelling!

Let op: begint het error lampje te branden, probeer het dan na 30 – 60 seconden opnieuw. Door eenmalig op een cijfer te drukken activeer je de keypad. Wanneer je de keypad activeert begint er geen lampje te branden. Je kunt direct de rest van de code invoeren om het deurtje te openen.

Routebeschrijving

LET OP: Lees onderstaande informatie goed door.

Nieuwe locatie: Het Pick Up Point is te vinden bij de ingang van Grand Café het Raadhuis.

Het officiële adres van het 24-uurs Pick Up Point is:
Dorpsstraat 10A in Wanroij

Plan je route met Google Maps »

Locatie vanaf de Dorpsstraat

Locatie van bovenaf

Zo ziet het Pick Up Point eruit