Categories
Cakeprint.nl

Gesloten wegens vakantie
In de periode van vrijdag 5 juli (12:00u) t/m vrijdag 26 juli zijn wij gesloten in verband met vakantie en is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen / af te ronden. Bestellingen die geplaatst zijn voor vrijdag 5 juli 12:00 uur zijn volgens planning verzonden. Meer informatie »

Ouwel - Cakeprint.nl - Ouwel

Ouwel ofwel eetbaar papier / snoeppapier

Wat is ouwel? Ouwel is het oudste medium, gebruikt om met eetbare inkt plaatjes te maken. Het is een aardappelmeelproduct wat gemixt wordt met water en olijfolie. De ouwel bestaat uit de volgende ingredienten: Ingrediënten : aardappelzetmeel (92%), water (7%) en plantaardige olie (1% olijfolie).

U kent hem wel: de kokosmakroon, met dat intrigerende witte velletje eronder. Dat velletje is eetbaar en heet officieel ouwel. Het hoofdbestanddeel van ouwel is zetmeel, een 100% natuurlijk product dat eetbaar en volledig biologisch afbreekbaar is. In de supermarkt, bij het snoepvak, zijn velletjes gekleurd en gearomatiseerd ouwel te vinden. Papier dat eetbaar is én lekker smaakt: een verrassende traktatie!

Wij gebruiken de dikke stevige ouwel die vergelijkbaar is met de ouwel van de kokosmakroon en niet zozeer met de ouwel van snoeppapier. De door ons samengestelde ouwel is gladder zodat deze uitermate geschikt is om te bedrukken met eetbare inkt. Doordat wij werken met een professioneel printerpark en ALTIJD drukken op de hoogste kwaliteit maken wij dé perfecte haarscherpe ouwelprints.

Foto op ouwel bestellen

Via Cakeprint.nl kunt u eetbare foto op ouwel bestellen. Goedkoop, snelle levering en lange houdbaarheid. De ouwel is minimaal 12 maanden houdbaar mits bewaard volgens de instructie. U kunt de eetbare fotoprint ruim voor de verjaardag.