Categories
Nederlands (wijzigen)
Cakeprint.nl

Let op: gewijzigde verzendtijden in verband met Koningsdag
In verband met Koningsdag is er geen postverwerking en postbezorging op 27 april in Nederland. Op deze feestdag (27 april) worden er geen bestellingen verwerkt. Bestellingen geplaatst later dan donderdag 13.00 uur gaan maandag 30 april met de post mee. Bestellingen geplaatst op 26 april voor 13.00u gaan voor Koningsdag met de post mee.
Lees meer over verzending »

Verzenden

VERZENDING: Op werkdagen vóór 12:00 uur 's ochtends besteld = dezelfde dag verzonden (uitzonderingen worden vermeld).
Lees meer over verzending »

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische bevestiging met daarin uw bestelgegevens. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de levertijd binnen Nederland?
We proberen je bestelling altijd zo spoedig mogelijk te verzenden. Bestellingen die geplaatst zijn voor 12:00 u 's ochtends gaan dezelfde werkdag met de post mee. In 95% van de gevallen zal PostNL (binnen Nederland) de bestelling de werkdag na verzending bij je afleveren (m.u.v. maandagen). Uitzonderingen worden gemeld via deze website.

De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt in een plastic hoesje in een stevige envelop of brievenbusdoosje. Je bestelling wordt bij ons opgehaald door PostNL die de bestelling bij je zal afleveren.

Kijk voor meer informatie op onze veelgestelde vragen pagina.

Voor verzending naar Belgie klik hier.

Wat zijn de verzendkosten?
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland variëren van 2.75 tot 2.95 per bestelling. Alle bestellingen binnen Nederland worden per brievenbuspakje met track en trace verzonden. Meer informatie over de track & trace data van PostNL brievenbuspakje lees je hier.

De verzendkosten naar België variëren van 3.50 tot 7.95 per bestelling (afhankelijk van het gewicht). Pakketzending naar België is ook mogelijk.

Afhalen?
Bestellingen kunnen worden afgehaald op ons 24 uurs Pick Up Point. Meer informatie over het Pick Up Pont lees je hier »

Betaling
We bieden u diverse betaalmogelijkheden zoals:

  • iDEAL (alleen Nederland)
  • MrCash / Bancontact (België)
  • PayPal
  • DirectEbanking / Sofortbanking (Europa)
  • Vooruitbetaling (enkele werkdagen verwerkingstijd)