Zoeken

1. Cupcakes met een eetbare echo print

Cupcakes zijn een erg leuke manier om een zwangerschapsaankondiging te doen. Wat ook erg leuk kan zijn is om de cupcakes te versieren met een echo geprint op eetbaar papier voor bovenop de cupcakes. Eventueel kun je ook zelf een zwangerschap afbeelding opmaken of van Google halen en uploaden in onze ontwerptool. Als finishing touch voeg je sprinkles of musketzaad toe om de cupcakes helemaal af te maken.

Voor de grote onthulling van het geslacht (later) kun je uiteraard ook kiezen voor cupcakes. Maak hiervoor een toef roze en blauwe botercreme door deze te kleuren met gender reveal kleurstof. De binnenkant van de cupcake maak je dan in de kleur van het geslacht. Zodra je gasten de eerste hap nemen zien ze wat voor geslacht het wordt.

Hier lees je meer over de verschillende manieren hoe je een eetbare print op cupcakes bevestigd.

zwangerschap echo cupcakes

2. Zwangerschap aankondigen met een heerlijke taart

Een gender reveal taart wordt vaak gebruikt het onthullen van het geslacht van je aankomende baby, maar je kunt deze taart ook aanpassen voor een zwangerschapsaankondiging. In plaats van een gender reveal eetbare print kun je ook een echo als eetbare print gebruiken en je hebt je eigen aankondigingstaart. Je upload zelf een afbeelding van je eigen echo.

Wil je weten hoe je zelf een gender reveal taart of zwangerschap aankodiging taart kunt maken? Bekijk onze blog en video voor gedetailleerde instructies.

3. Smullen van roze en blauwe macarons

Deze Franse lekkernijen zijn niet alleen heerlijk maar ook geschikt op een stijlvolle manier om een zwangerschap aan te kondigen. Ze zijn niet altijd gemakkelijk zelf te maken. Daarom kun je in veel delicatesse-winkels, luxe bakkerijen en zelfs supermarkten ook kant en klare macarons kopen.

Wil je de macarons nog persoonlijker maken dan deze versieren met een prints zoals een echo of een andere afbeelding. Ook kun je de macarons nog extra versieren met sprinkles of musketzaad.

Voor stapsgewijze instructies over het versieren van macarons met eetbare print of zelfs macarons met eetbare prints en sprinkles, kun je onze blog raadplegen.

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?