Fijn Paasweekend toegewenst!
In verband met Pasen is er op maandag 21 april geen productie en postverwerking. Bestellingen van vrijdag voor 18 april 15:00u zijn volgens planning verwerkt en verzonden. Bestellingen na vrijdag 15:00u worden vanaf dinsdag 22 april verwerkt en verzonden. Houd rondom Pasen rekening met mogelijke postvertragingen. Meer over verzenden en besteladvies »
Bereidingswijze van de kerst macarons
Verwarm de (dichte) tube van de chocowriter in een bakje met warm water om de inhoud soepel te maken. Doe ondertussen de sprinkles in een bakje.
Ga met de chocowriter rondom de zijkant van een macaron en dip ‘m daarna meteen in het bakje met sprinkles. Doe dit met alle macarons.
Knip de kerst prints uit. Doe een klein dotje chocowriter op een macaron en leg er direct een printje op. Druk zachtjes aan. Als de chocowriter niet meer vloeibaar genoeg is, kun je ‘m weer even verwarmen in een bakje warm water.
Wanneer de chocowriter is afgekoeld zit alles goed vast en zijn de macarons klaar!
