Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Kan ik meerdere / verschillende afbeeldingen op 1 vel bestellen?

A4 of A5 formaat met verschillende afbeeldingen
In onze webshop kun je gebruikmaken van de functie om meerdere afbeeldingen te uploaden in het formaat van A4 of A5. Je kunt ze wel één voor één inladen in het kader en op de gewenste plek plaatsen, vergroten, verkleinen of draaien. Wil je afbeeldingen een exacte maat geven? Je kunt ons ook een printklaar bestand of collage aanleveren. Een bestelling plaats je dan via de webshop, zonder het uploaden van een afbeelding. Tijdens het afrekenen geef je in het extra opmerkingenveld aan dat je ons het printklare Word- of PDF-bestand zult toesturen via e-mail. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, stuur je het bestand naar ons toe. Vergeet niet voldoende witruimte rondom het vel vrij te laten voor de printmarge.

Verschillende cupcake prints?
Wil je graag verschillende afbeeldingen bestellen voor je cupcake prints? Technisch is het nu nog niet mogelijk om de kaders te vullen met verschillende afbeeldingen. Je kunt een collage opmaken in een fotobewekingsprogramma of app met verschillende afbeeldingen op één vel. Je kunt zelf de afbeeldingen de exact gewenste afmeting en vorm geven. Zorg er wel voor dat je voldoende ruimte rondom het vel vrijhoudt voor de printmarge. Let op: bij collages bieden we helaas geen optionele snijservice aan.

Een bestelling plaats je dan via de webshop, zonder afbeelding, zodat deze automatisch wordt ingepland voor de productie. Tijdens het afrekenen geef je in het extra opmerkingenveld aan dat je ons het printklare Word- of PDF-bestand zult toesturen via e-mail. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, stuur je het bestand naar ons toe.

Let op: Gebruik de collage niet om up te loaden als cupcake formaat. De collage wordt dan bijvoorbeeld 8 of 24 keer op een vel geprint in plaats van los geprint. Kies bij een collage daarom voor A4 formaat

Tip: Probeer de verschillende afbeeldingen zoveel mogelijk van dezelfde kwaliteit en belichting te houden. Dat zorgt doorgaans voor een mooier resultaat. Meer tips voor een mooie print en een hulpvideo voor het vinden van een goede kwaliteit afbeelding op Google vind je hier

Als je twijfelt over je ontwerp. Neem dan contact met ons op.

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?