Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Welke eetbare print gebruik ik op botercrème?

Voor het gebruik van eetbare prints op botercrème kun je de prints van Cakeprint gebruiken. We hebben drie soorten eetbaar papier: ouwel, frosting sheet, brilliance sheet en eetbaar fotopapier. Al deze eetbare papier soorten is geschikt voor gebruik op botercrème. Elke variant heeft eigen printkwaliteiten, eigenschappen en reageert anders op de botercrème. Wanneer je frosting sheet of brilliance sheet gebruikt op een toef dan kan deze bijvoorbeeld na verloop van tijd zacht worden en de vorm van de toef botercrème kan aannemen. Bij aanbrengen van de print kun je deze het beste voorzichtig platdrukken op de toef.

Voor gedetailleerde instructies over het gebruik van elk type eetbaar papier verwijzen we je graag naar onze gebruiksaanwijzingen. Wil je meer weten over de specifieke verschillen tussen deze eetbare papier soorten, bekijk dan onze pagina over het verschil in eetbaar papier.

Tevens worden de prints naast botercrème ook vaak gebruikt enchanted cream, ook wel bekend als crème chantilly.

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?