Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

eetbare prints bestellen

Taartprint bestellen met eigen ontwerp

1

Kies een afmeting

2

Upload je foto

3

Plaats je order

Taartprint bestellen met een eigen ontwerp?

Welkom bij Cakeprint. Al sinds 2005 de leverancier van taartprints voor bakkend Nederland en België. Wat begon als een hobby voor familie en vrienden, groeide uit tot een bloeiend bedrijf dat nu eetbare prints levert aan zowel particulieren als bedrijven, zowel in Nederland als België als over de grens. Met de prints maak je eenvoudig je eigen fototaart met foto, afbeelding of logo. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom een taartprint bestellen bij Cakeprint?

✓ Gebruiksvriendelijke Ontwerptool:

Onze ontwerptool uniek. Gemakkelijk in gebruik, geen overbodige functionaliteiten die je toch niet gebruikt maar wel boordevol functies waarmee je wel je eigen ontwerp taartprint kunt maken.

✓ Verschillende soorten eetbaar papier:

Kies voor je taartprint verschillende soorten eetbaar papier, waaronder ouwel, frosting sheet en eetbaar fotopapier. We hebben voor elke traktatie de juiste optie beschikbaar.

✓ Goede kwaliteit taartprints:

We zetten net dat stapje extra voor een zo mooi mogelijke print en printen altijd op de hoogste printkwaliteit. Bij elke geüploade afbeelding bepalen we de printerinstellingen die rekening houden met je gekozen papiersoort, de geüploade afbeelding en de eigenschappen van de eetbare inkt. Zo bereiken we het mooiste eindresultaat. We streven naar perfectie en topkwaliteit. Je kunt ons een handje helpen door het uploaden van een goede kwaliteit afbeelding (tips).

✓ Snelle verzending

Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde werkdag nog verwerkt en verzonden. Voor grotere aantallen hebben we meer productietijd nodig en gaan we graag in overleg. Houd er rekening mee dat in het geval van drukte bij de postdiensten zendingen langer onderweg kunnen zijn. We adviseren altijd om de pagina met besteladvies te raadplegen voordat je een bestelling plaatst.

✓ Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Of je nu één taartprint wilt bestellen of 10.000 taartprints nodig hebt, wij staan voor je klaar. We zijn geen prijsvechter. We leveren liever kwaliteit dan een print waar we niet achter staan.

De meeste informatie staat op onze website. Mocht je nog vragen hebben over onze producten, levertijd of taartprints? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

Bestel vandaag nog een taartprint met eigen ontwerp

Bestel eenvoudig je taartprints met eigen ontwerp bij Cakeprint. De prints hebben een lange houdbaarheid en kun je dan ook ruim van te voren bestellen.