Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

eetbare prints bestellen

iPhone of iPad taart maken met eetbare print

1

Kies een afmeting

2

Upload je foto

3

Plaats je order

Wil je graag zelf gemakkelijk een goedkope iPhone Taart of iPad taart Maken? Bestel dan vandaag nog een foto van een iPhone of iPad op Ouwel. Met een iPad taartprint maak je in een handomdraai de lekkerste iPad taart.

Upload gemakkelijk een eigen iPhone of iPad afbeelding en wij printen deze dan voor je. Wanneer de bestelling is geplaatst wordt de eetbare print automatisch thuis gestuurd. Aan de hand van de instructie maak je zelf een iPad Taart. Koop of maak zelf een lekkere slagroomtaart en plaats daar de iPad ouwel of iPhone print op ouwel, brilliance sheet, fotopapier of frosting sheet op.

Een iPhone taart maken was nog nooit zo eenvoudig.