• Let op:
  In verband met een lang weekend zijn wij gesloten van vrijdag 21 februari (12:30 uur) tot en met maandag 24 februari. Op dit moment is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen / af te ronden. Vanaf maandag 24 februari einde van de middag is het weer mogelijk om bestellingen af te ronden.

 • A4 Formaat met daarop 32 rechthoekige postzegels (ca. 3×4 cm)

  v.a. 6.50

  • Beschrijving
  • Ingrediënten
  • Ouwel of Frosting?
  • Snijservice
  • Beoordelingen (17)

  A4 Formaat met daarop 32 rechthoekige postzegels (ca. 3×4 cm)

  Met deze eetbare prints op ouwel of frosting kun je eenvoudig 32 petitfours of cupcakes met foto of logo maken. De postzegelformaten zijn circa 3 x 4 cm. De eetbare prints worden op een A4 vel gedrukt die je eenvoudig zelf kunt uitsnijden of knippen.

  Let op: Afbeeldingen van ver af zijn niet goed te herkennen op het formaat van 3 x 4 cm. Het advies is om de afbeelding in te zoomen. Wij raden je ook aan om niet te veel tekst op dit formaat ouwel te plaatsen. Het gebruik van veel tekst op dit formaat komt de leesbaarheid niet ten goede.

  * Tip: Je ontwerpt met deze online tool 1 afbeelding. Wij drukken deze dan 32 keer op een A4 vel.

  Eetbare inkt:
  Water, Monopropyleen glycol (E1520), Glycerol (E422), Kleurstoffen (E102, E110, E122, E133, E151), Citroenzuur (E330)
  Productspecificatie »

  Ouwel:
  Aardappelzetmeel, water, aroma (vanille), zoetstof: sucralose E955
  Productspecificatie »

  Frosting sheets:
  Verdikkingsmiddel E1422, E1412, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel E422, Suiker, Water, Stabilisator E414, E460i, Dextrose, Emulgator E435, E491, Conserveermiddel E202, Sucralose
  Productspecificatie »

  E -nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

  Zowel met ouwel sheets als met frosting sheets kun je gemakkelijk werken. Allebei zijn ze geschikt voor diverse ondergronden. Om je op weg te helpen, stellen we onze Tips voor Top Traktaties (instructies) online beschikbaar. Je vindt ze op de volgende pagina’s:

  Ouwel

  Al sinds het allereerste begin van Cakeprint, in 2005, drukken we onze prints op ouwel. Ouwel is eetbaar papier. Het bestaat al heel lang, je kent het waarschijnlijk wel. Ouwel is als het bekende snoeppapier verkrijgbaar in de supermarkt, in allerlei leuke kleurtjes.

  De ouwel waar Cakeprint eetbare prints mee maakt, is gebroken wit van kleur. Dat we voor deze kleur hebben gekozen, heeft te maken met de kwaliteit die we nastreven: gebroken wit geeft het mooiste resultaat. De ouwelvellen die wij gebruiken, zijn twee keer zo dik als het eetbare papier uit de supermarkt. Dit zogenoemde dubbeldik ouwel wordt speciaal voor Cakeprint gemaakt. Standaard ouwel is meestal neutraal van smaak. Cakeprint ouwel daarentegen is licht gezoet met vanille.

  Onze dubbeldikke ouwel levert mooie eetbare prints op. Toch zijn deze prints iets minder scherp van kwaliteit dan prints op frosting sheets. Dit komt onder andere doordat ouwel de printinkt als het ware opzuigt. Uiteraard is de kwaliteit van de print ook afhankelijk van de kwaliteit, resolutie en zoom van de aangeleverde afbeelding.

  Ouwelvellen zijn steviger dan frosting sheets en niet vouw- of buigbaar. Hierdoor zijn ze onder meer geschikt voor het maken van eetbare flyers, visitekaartjes en menukaarten. Ouwel is hittebestendig en daardoor kan het ook worden toegepast op bijvoorbeeld brood of pannenkoeken.

  Opgelet:
  • Neem de instructies goed door voor je begint
  • Ouwel is heel gevoelig voor vocht; komt het hiermee in contact, dan kan de print gaan “smelten”
  Ingrediënten
  Aardappelzetmeel, water, aroma (vanille), zoetstof: sucralose E955
  Houdbaarbeid: minimaal 12 maanden
  Productspecificatie »

  Frosting sheets

  Sinds eind 2015 drukt Cakeprint ook op frosting sheets. Een frosting sheet is een dun laagje fondant met daaronder een plastic schutvel. Dit schutvel is nodig om de frosting sheet door te kunnen voeren in de printer. Bovendien voorkomt het dat de frosting sheet breekt. De smaak van de frosting sheets is die van licht gezoete vanille. Net als de dubbeldikke Cakeprint ouwelvellen zijn frosting sheets gebroken wit van kleur.

  Frosting sheets hebben een gladde structuur. Hierdoor ligt de eetbare print meer aan de oppervlakte dan bij ouwel, met als gevolg een scherpere print. Die scherpte is natuurlijk ook afhankelijk van de kwaliteit, resolutie en zoom van de aangeleverde afbeelding.

  Anders dan ouwelvellen zijn frosting sheets heel buigzaam. Hierdoor zijn ze ideaal voor het maken van taartranden of eetbare strikken.

  Opgelet:
  • Neem de instructies goed door voor je begint
  • Het feit dat de print meer aan de oppervlakte ligt, maakt deze ook gevoeliger voor vocht. Komt de print in contact met vocht, dan kan hij gaan doorlopen. Werk daarom altijd met schone, droge handen en voorkom dat er vocht op de geprinte zijde komt
  • Frosting sheets kunnen na enige tijd in de open lucht uitdrogen en verharden. Er kunnen dan mogelijk scheurtjes ontstaan
  Ingrediënten
  Verdikkingsmiddel E1422, E1412, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel E422, Suiker, Water, Stabilisator E414, E460i, Dextrose, Emulgator E435, E491, Conserveermiddel E202, Sucralose
  Houdbaarbeid: minimaal 3 maanden
  Productspecificatie »

  Vanaf 10 vellen van dit formaat bij hetzelfde ontwerp en vorm kunnen de prints tegen meerprijs en op aanvraag gesneden worden geleverd. De prints worden dan perfect op het gewenste formaat en vorm gesneden.

  Neem voor meer informatie over de snijservice contact met ons op »

  De prints worden standaard ongesneden geleverd. Je ontvangt van ons een A4 of A5 vel met daarop je prints geprint. Je kunt deze dan zelf uitknippen met een schaar of snijden met een hobbymes (en lineaal). Bij diverse hobbywinkels zijn ook ponsapparaatjes te koop voor normaal papier. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld veel rondjes moet knippen. De ponsapparaatjes kun je ook gebruiken voor de eetbare prints. Zorg er bij frosting sheets voor dat je eerst het schutvel verwijderd voordat je de eetbare print ponst. Zo gaat de pons langer mee.

  17 beoordelingen voor A4 Formaat met daarop 32 rechthoekige postzegels (ca. 3×4 cm)

  1. 5 van 5

   Ik heb uw bedrijf gegoogled. Leuk idee dit formaat voor op een cakeje als traktatie.

  2. 5 van 5

   De kleinkinderen van mijn moeder op een cupcake, vond ze geweldig. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

  3. 5 van 5

   HELEMAAL LEUK DIE FOTO OUWELS. IK HAD ZE VOOR MIJN KLEINDOCHTER BESTELD VOOR OP SCHOOL UIT TE DELEN OP EEN CAKEJE. DIE HEEFT ZE OOK NOG ZELF VERSIERT.NA HAAR ZIJN ER VEEL GEVOLGD OM OOK DIE OUWELS TE BESTELLEN. EN ….. ZELF BESTEL IK DUS OOK ALS IK WEER EENS IETS APARTS WIL DOEN. OOK VOOR DE VERJAARDAGS TAARTEN DIE ZELF GEMAAKT WORDEN . IK BEWERK DAN ZELF DE FOTO’S EN DIE KOMEN ER DAN OP. GA ZO DOOR EN VEEL SUCCES. DAT IK NOG MAAR VEEL GEBRUIK MAG MAKEN VAN JULLIE OUWELS
   GROETJES VAN GERDA VAN ERP PENNINX

  4. 5 van 5

   Super de postzegels. Altijd weer iets orgineels bedenken. Onze beide dochters (tweeling) trakteren elk afzonderlijk op school. De ene cakejes en de ander een lepelgebakje en dat ieder met een eigen foto. Zelf gemaakt. En bij de bakker in overleg een postzegel op elk gebakje waar ze met hun tweeen op staan is toch een hele orginele traktatie.

  5. 5 van 5

   Wat zijn ze ontzettend leuk geworden zeg!!
   Mijn dochter gaat hier zeker de blits mee maken op school.
   En echte aanrader!! Zodra de cakejes zijn gebakken en beplakt stuur ik
   u nog even een foto. Bedankt trouwens voor de supersnelle levering.
   Hellen van Muiden.

  6. 4 van 5

   Heel mooi gelukt – hoewel de kleuren iets ‘fletser’ zijn als de orginele foto. Mooi product! Gemakkelijk in gebruik!
   Bedankt!

  7. 4 van 5

   Ze zijn best leuk geworden. Ik had verwacht dat ze perforeerd zouden zijn. Je moet ze dus zelf uitknippen.

  8. 4 van 5

   Ze zijn snel en netjes aangekomen en zien er goed uit. Ik ben heel tevreden!

  9. 5 van 5

   Ons logo van koffie&theeschenkerij Vlagheide is heel erg mooi geworden.
   En dan ook nog heel erg snel geleverd helemaal super!

  10. 5 van 5

   Heel handig voor kleine decoraties op een taart of cupcake. Ik gebruik deze regelmatig.

  11. 5 van 5

   Snelle levering, de postzegels zien er leuk uit. Onze zoon mag cakejes met z’n foto tracteren op z’n 4e verjaardag.

  12. 5 van 5

   Heel erg leuk voor een kleine traktatie..het was een feest om de cupcakes op deze manier uit te delen op school!

  13. 5 van 5

   Super op de kleine cakejes als traktatie op school . Iedereen vond het geweldig om een cake te krijgen met daarop een foto van de jarige !

  14. 5 van 5

   Ik heb deze besteld voor de 1e verjaardag van mijn dochtertje. Kon niet wachten om ze te ontvangen. Ben echt SUPER BLIJ met het resultaat en weet zeker dat het op de cupcakes geweldig zal staan!!
   Bedankt voor jullie snelle en super kwaliteits levering!!

  15. 5 van 5

   De kleuren waren ietsjes minder fel dan de originele foto, maar ze zijn ?cht helemaal fantastisch! Ik moest ze met spoed hebben ivm annulering van de andere partij waar we de taart hadden besteld, dus nu maar cupcakes gebakken met botercreme en daarop de ouwel van K3. Ze was helemaal gelukkig! Enorm bedankt voor de supersnelle, overzichtelijke en fantastische service! Ik kom zeker terug voor de verjaardag van de tweede telg! Nogmaals super bedankt, vooral namens mijn dochtertje!!!

  16. 5 van 5

   Onze dochter viert haar eerste feestje op school, ze wordt 5. Voor die gelegenheid hebben we deze postzegeltjes laten maken met een foto van haarzelf met haar grote liefde Stitch erop. Samen gaan we de cupcakes bakken en versieren en vervolgens maken we ze “helemaal af” met deze gave foto!

   Bedankt, we komen zeer zeker weer snel terug, we vinden jullie service ook echt fantastisch!

  17. 4 van 5

   Ik had toch voor een foto met wat donkerdere kleuren moeten kiezen. Desalniettemin zien ze ‘postzegels’ er weer uit om door een ringetje te halen (in dit geval op een cupcake te verwerken!) en zal ik zeker weer eens terugkomen!


  Een beoordeling toevoegen