Eetbare cupcake prints rond 24 stuks (ca. 4,5 cm doorsnede)

v.a. 6.95

Eetbare cupcake prints rond 24 stuks (ca. 4,5 cm doorsnede)

Eetbare prints voor cupcakes

Bestel eenvoudig je eigen foto of afbeelding op eetbaar papier. Deze ronde eetbare prints met ontwerp maak je eenvoudig te tofste koekjes, cupcakes en gebak met eigen foto. Deze afbeeldingen hebben een doorsnede van circa 4,5 centimeter. Je ontvangt een A4 vel geleverd met daarop 24 ronde afbeeldingen geprint. De vellen worden standaard ongesneden geleverd. Je kunt deze zelf eenvoudig uitsnijden, ponsen of knippen. Of maak gebruik van de snijservice.

* Tip: Je ontwerpt met deze online tool 1 afbeelding. Wij printen deze dan 24 keer op een A4 vel.

Cupcake prints voor alle gelegenheden

Organiseer jij binnenkort een feestje en wil je je gasten een lekkere, mooie en gepersonaliseerde traktatie aanbieden? Bij Cakeprint kun je terecht voor de tofste topkwaliteit eetbare prints voor het personaliseren van jouw zelf gemaakte cupcakes met een eigen foto, afbeelding of logo. De cupcakes maak je zelf of koop je kant en klaar in de winkel. Wij zorgen voor de tofste versiering / print op eetbaar papier.

Vier je bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje en wil je de gasten trakteren op een heerlijke cupcake met logo of (bedrijfs)foto? Laat dan je gewenste afbeelding op de eetbaar papier printen. Of nodig je al je vrienden uit om je verjaardag te vieren? Kies dan een leuke eetbare fotoprint om je gebak te versieren. Voor elke gelegenheid maak je zelf de leukste traktatie: geboorte, afstuderen, … en nog zo veel meer.

Cupcakes met foto of cupcakes met logo

De eetbare prints voor cupcakes zijn te verkrijgen op ouwel (eetbaar papier) en frosting sheet. Beide soorten eetpapier hebben een lange houdbaarheid: ouwel is bijvoorbeeld minimaal 12 maanden houdbaar en frosting sheet 3 maanden. Je gasten zullen zeker smullen van je eigen gemaakte cupcakes met logo of cupcakes met foto. Bekijk ook het assortiment met eetbare lijm en chocolijm waarmee je de prints kunt bevestigen op je traktatie.

Eetbare inkt:
Water, Monopropyleen glycol (E1520), Glycerol (E422), Kleurstoffen (E102, E110, E122, E133, E151), Citroenzuur (E330)
Productspecificatie »

Ouwel:
Aardappelzetmeel, water, aroma (vanille), zoetstof: sucralose E955
Productspecificatie »

Frosting sheets:
Verdikkingsmiddel E1422, E1412, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel E422, Suiker, Water, Stabilisator E414, E460i, Dextrose, Emulgator E435, E491, Conserveermiddel E202, Sucralose
Productspecificatie »

E -nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Zowel met ouwel sheets als met frosting sheets kun je gemakkelijk werken. Allebei zijn ze geschikt voor diverse ondergronden. Om je op weg te helpen, stellen we onze Tips voor Top Traktaties (instructies) online beschikbaar. Je vindt ze op de volgende pagina’s:

Ouwel

Al sinds het allereerste begin van Cakeprint, in 2005, drukken we onze prints op ouwel. Ouwel is eetbaar papier. Het bestaat al heel lang, je kent het waarschijnlijk wel. Ouwel is als het bekende snoeppapier verkrijgbaar in de supermarkt, in allerlei leuke kleurtjes.

De ouwel waar Cakeprint eetbare prints mee maakt, is gebroken wit van kleur. Dat we voor deze kleur hebben gekozen, heeft te maken met de kwaliteit die we nastreven: gebroken wit geeft het mooiste resultaat. De ouwelvellen die wij gebruiken, zijn twee keer zo dik als het eetbare papier uit de supermarkt. Dit zogenoemde dubbeldik ouwel wordt speciaal voor Cakeprint gemaakt. Standaard ouwel is meestal neutraal van smaak. Cakeprint ouwel daarentegen is licht gezoet met vanille.

Onze dubbeldikke ouwel levert mooie eetbare prints op. Toch zijn deze prints iets minder scherp van kwaliteit dan prints op frosting sheets. Dit komt onder andere doordat ouwel de printinkt als het ware opzuigt. Uiteraard is de kwaliteit van de print ook afhankelijk van de kwaliteit, resolutie en zoom van de aangeleverde afbeelding.

Ouwelvellen zijn steviger dan frosting sheets en niet vouw- of buigbaar. Hierdoor zijn ze onder meer geschikt voor het maken van eetbare flyers, visitekaartjes en menukaarten. Ouwel is hittebestendig en daardoor kan het ook worden toegepast op bijvoorbeeld brood of pannenkoeken.

Opgelet:

 • Neem de instructies goed door voor je begint
 • Ouwel is heel gevoelig voor vocht; komt het hiermee in contact, dan kan de print gaan “smelten”

Ingrediënten
Aardappelzetmeel, water, aroma (vanille), zoetstof: sucralose E955
Houdbaarbeid: minimaal 12 maanden

Productspecificatie »


Frosting sheets

Sinds eind 2015 drukt Cakeprint ook op frosting sheets. Een frosting sheet is een dun laagje fondant met daaronder een plastic schutvel. Dit schutvel is nodig om de frosting sheet door te kunnen voeren in de printer. Bovendien voorkomt het dat de frosting sheet breekt. De smaak van de frosting sheets is die van licht gezoete vanille. Net als de dubbeldikke Cakeprint ouwelvellen zijn frosting sheets gebroken wit van kleur.

Frosting sheets hebben een gladde structuur. Hierdoor ligt de eetbare print meer aan de oppervlakte dan bij ouwel, met als gevolg een scherpere print. Die scherpte is natuurlijk ook afhankelijk van de kwaliteit, resolutie en zoom van de aangeleverde afbeelding.

Anders dan ouwelvellen zijn frosting sheets heel buigzaam. Hierdoor zijn ze ideaal voor het maken van taartranden of eetbare strikken.

Opgelet:

 • Neem de instructies goed door voor je begint
 • Het feit dat de print meer aan de oppervlakte ligt, maakt deze ook gevoeliger voor vocht. Komt de print in contact met vocht, dan kan hij gaan doorlopen. Werk daarom altijd met schone, droge handen en voorkom dat er vocht op de geprinte zijde komt
 • Frosting sheets kunnen na enige tijd in de open lucht uitdrogen en verharden. Er kunnen dan mogelijk scheurtjes ontstaan

Ingrediënten
Verdikkingsmiddel E1422, E1412, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel E422, Suiker, Water, Stabilisator E414, E460i, Dextrose, Emulgator E435, E491, Conserveermiddel E202, Sucralose
Houdbaarbeid: minimaal 3 maanden

Productspecificatie »

14 beoordelingen voor Eetbare cupcake prints rond 24 stuks (ca. 4,5 cm doorsnede)

 1. 5 van 5

  Chantal (geverifieerde eigenaar)

  Super resultaat! Bedankt voor de snelle levering.

 2. 5 van 5

  LV

  Goede print, bedankt voor de hulp bij bestellen. Tot een volgende keer. Groetjes Linda

 3. 5 van 5

  Joann

  Mooi resultaat. Leuk voor de cakejes

 4. 5 van 5

  Bianca

  Heel erg leuk voor cupcakes.. Voor afscheid op het kinderdagverblijf heb ik deze gebruikt op de cakejes. De kinderen waren verbaasd dat het te eten was. Erg leuk die gezichtjes.

 5. 5 van 5

  Saab

  Ik heb de tip gekregen via mijn buurvrouw die ook graag bakt. Ik kom weer vlug terug.

 6. 5 van 5

  Bijsterbosch

  Prints bestellen voor het maken van koekjes gaat heel makkelijk, nu nog kijken of het bestellen ook lukt!

 7. 4 van 5

  Ruben

  Mooie prints, bedankt voor de vlotte levering

 8. 4 van 5

  Roos

  leuk voor persoonlijke cupcakes

 9. 5 van 5

  Ann

  De kinderen vonden het super!!!
  cupcakes met minions erop die je kan opeten! 🙂
  Enkel goede commentaren gekregen 🙂
  Dank je wel!!!

 10. 5 van 5

  Jeroen Graus

  goed formaat voor cupcakes.

 11. 5 van 5

  tulp

  Erg te vrede over cakeprint, het samenwerking en het te vrede stellen van klanten echt top!

 12. 4 van 5

  Joke

  Leuk formaat voor cakejes. Het knippen duurde even maar was leuk om samen te doen met mijn dochter. De volgende keer koop ik wel een pons om het me gemakkelijker te maken.

 13. 4 van 5

  Shirley Baeten

  De eerste keer dat we via deze site bestellen en zeker niet de laatste! Bedankt

 14. 5 van 5

  La

  Leuke pritns. Dank je wel


Een beoordeling toevoegen