Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Kerst oreo’s versieren

Een hele leuke en makkelijke traktatie voor de kerstdagen kun je maken met oreo's, (witte) chocolade en kerst sprinkles. Dit is ook erg leuk om te maken wanneer je sprinkles van Kerst over hebt.

Benodigdheden

Met de chocolade die je eventueel over hebt maak je ook heel gemakkelijk nog wat leuks, namelijk kerst chocolade bark! Lees hier meer over de chocolade bark >>

Maak ook heerlijke kerst macarons met eetbare print.

Een hele leuke en makkelijke traktatie voor de kerstdagen kun je maken met oreo’s, (witte) chocolade en kerst sprinkles. Dit is ook erg leuk om te maken wanneer je sprinkles van Kerst over hebt. Met de chocolade die je eventueel over hebt maak je ook heel gemakkelijk nog wat leuks.

Bereidingswijze kerst oreo’s

Smelt 2/3 van de witte chocolade au bain marie op het fornuis of met hele korte intervallen in de magnetron.
Hak ondertussen de rest van de chocolade in kleine stukjes.

Zodra de chocolade gesmolten is, haal je het van de warmte bron en roer je de fijngehakte chocolade er door tot het gesmolten is. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Dip de oreo’s één voor één voor de helft in de witte chocolade. Laat ze even uitdruppen en leg ze op de bakplaat. Bestrooi direct met kerst sprinkles .

Wil je nog meer informatie opdoen? Bekijk dan ook ons Instagram account voor meer gave voorbeelden: Instagram

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?