Fijn Paasweekend toegewenst!
In verband met Pasen is er op maandag 21 april geen productie en postverwerking. Bestellingen van vrijdag voor 18 april 15:00u zijn volgens planning verwerkt en verzonden. Bestellingen na vrijdag 15:00u worden vanaf dinsdag 22 april verwerkt en verzonden. Houd rondom Pasen rekening met mogelijke postvertragingen. Meer over verzenden en besteladvies »

Bereidingswijze van de kerst chocolade bark
Smelt 2/3 van de witte chocolade au bain marie op het fornuis of met hele korte intervallen in de magnetron.
Hak ondertussen de rest van de chocolade in kleine stukjes.
Zodra de chocolade gesmolten is, haal je het van de warmte bron en roer je de fijngehakte chocolade er door tot het gesmolten is.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Giet hier een deel van de witte chocolade op uit en verdeel het een beetje, afhankelijk van de dikte die je wil.
Verdeel de rest van de chocolade in bakjes voor de hoeveelheid kleuren die je wil gebruiken. Wij gebruiken alleen rood. Schudt de chocolade kleurstof goed voor gebruik en druppel bij de chocolade tot je tevreden bent met de kleur. Giet de gekleurde chocolade in banen over de chocolade op de bakplaat.
Met een satéprikker kun je nu door de chocolade ‘swirlen’ om de kleuren een beetje met elkaar te vermengen. Strooi daarna direct de sprinkles over de chocolade en eventuele extra decoratie die je hebt uitgekozen.
Laat de chocolade volledig uitharden. Vervolgens kun je het in stukjes breken. Leuk voor op tafel tijdens de kerst maar ook ontzettend leuk als klein cadeautje!