Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Terug

Zijn de eetbare prints glutenvrij / lactosevrij?

De eetbare prints en eetbare inkt zijn volgens de productspecificaties van de leveranciers vrij van gluten en lactose en worden regelmatig gebruikt door mensen met coeliakie en/of lactose-intolerantie (*). Wij produceren de prints in een omgeving die vrij is van lactose en gluten, waardoor het risico op kruisbesmetting tot een minimum wordt beperkt.

Mocht je dan nog vragen hebben over de de complete allergenenlijst of productspecificatie? Neem dan contact met ons op! We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Eetbare inkt:
Water, Monopropyleen glycol (E1520), Glycerol (E422), Kleurstoffen (E102, E110, E122, E133, E151), Citroenzuur (E330)

Ouwel:
Aardappelzetmeel, water, aroma (vanille), zoetstof: sucralose E955

Frosting sheets:
Verdikkingsmiddel E1422, E1412, Maltodextrine, Bevochtigingsmiddel E422, Suiker, Water, Stabilisator E414, E460i, Dextrose, Emulgator E435, E491, Conserveermiddel E202, Sucralose

Eetbaar fotopapier
Plantaardige vezels, zetmeel, verdikkingsmiddel: E1422, bevochtigingsmiddel: E422, aroma, natuurlijk aroma, emulgator: E322 (soja).

E -nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

* We begrijpen hoe belangrijk het is om rekening te houden met voedselallergieën en -intoleranties. Daarom willen je dan ook zo goed mogelijk informeren hierover. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan bovenstaande informatie en de informatie van de fabrikanten.

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?