Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten Nederland
Voor zendingen binnen Nederland berekenen wij een vast tarief van 3.95. Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden als een brievenbuspakje, inclusief track & trace om de status van je verzending te kunnen volgen. In het geval van producten die niet door de brievenbus passen, worden er verzendkosten voor pakketzending berekend.

Verzendkosten België
Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten 8.50 voor pakketzending. Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt en verzonden als een pakket, inclusief track & trace en verzekering voor een gegarandeerde levering. Zo kun je de voortgang van je verzending eenvoudig volgen en ben je verzekerd van een veilige aankomst.

Lees hier meer over verzending

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?