Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

Let op: Gesloten in verband met vakantie

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 18 juli 15:00 uur tot en met 9 augustus. Bestellingen geplaatst zijn voor deze tijd zijn volgens planning geproduceerd en verzonden. Heb je een vraag over een reeds verzonden bestelling? Neem dan contact met ons op! Vanaf 9 augustus staan we weer fris en fruitig voor je klaar. Lees meer over onze vakantiesluiting »

Terug

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten Nederland
Voor zendingen binnen Nederland berekenen wij een vast tarief van 3.95. Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden als een brievenbuspakje, inclusief track & trace om de status van je verzending te kunnen volgen. In het geval van producten die niet door de brievenbus passen, worden er verzendkosten voor pakketzending berekend.

Verzendkosten België
Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten 8.50 voor pakketzending. Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt en verzonden als een pakket, inclusief track & trace en verzekering voor een gegarandeerde levering. Zo kun je de voortgang van je verzending eenvoudig volgen en ben je verzekerd van een veilige aankomst.

Lees hier meer over verzending

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?