Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Kunnen jullie ook grote aantallen produceren?

Jazeker! Bij Cakeprint is het ook mogelijk om grote aantallen eetbare prints of flyers te laten produceren. Of het nu gaat om een grootschalig evenement, een zakelijke bijeenkomst of een speciale gelegenheid, wij staan klaar om aan jouw wensen te voldoen.

Houd er rekening mee dat de levertijd mogelijk langer is. Voor grote bestellingen bespreken we graag de mogelijkheden en levertijd met je, zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen.

Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?