Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Kan ik als zakelijke EU klant met verlegde BTW bestellen?

Indien je een geldig EU BTW nummer hebt en een bestelling wilt plaatsen met verlegde BTW, bieden wij de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen met verlegde BTW. Je kunt eenvoudig je bestelling plaatsen via onze webshop en tijdens het afrekenen in het BTW-veld je BTW nummer vermelden. Om te voldoen aan wettelijke vereisten, dienen wij het BTW nummer te verifiëren en te controleren of het aan jou toebehoort.

Zodra de controle is voltooid, passen wij de order aan in ons systeem en wordt het BTW bedrag teruggestort. Zodra de bestelling gereed is voor verzending, ontvang je direct van ons een factuur met verlegde BTW. Het reeds betaalde BTW-bedrag zal binnen enkele dagen aan je worden teruggestort.

Indien je na het plaatsen van de bestelling alsnog een factuur met verlegde BTW wenst te ontvangen, stuur ons dan binnen 28 dagen na de orderdatum een e-mail met je BTW gegevens.

Let op: Zakelijke bestellingen en facturen met verlegde BTW zijn definitief en kunnen niet worden geannuleerd.

Heb je een geldig EU BTW nummer en wil je een bestelling plaatsen met verlegde BTW dan is het mogelijk de BTW te verleggen. Je kunt de bestelling plaatsen via onze webshop. Bij het extra opmerkingenveld tijdens het afrekenen geef je je BTW nummer in. Wij zijn verplicht te controleren of het BTW nummer geldig is en aan jou toebehoort.

Na controle passen wij de order aan in ons systeem. Het BTW bedrag wordt naar je teruggestort. Zodra wij de bestelling hebben afgerond en verzendklaar hebben gemaakt wordt deze afgerond in ons systeem. Je ontvangt dan direct van ons een factuur met verlegde BTW. Het reeds betaalde BTW-bedrag wordt dan binnen enkele dagen bij je bijgeschreven.

Wil je na het plaatsen van de bestelling nog een factuur met verlegde BTW ontvangen? Stuur ons dan een mail met de BTW gegevens binnen 28 dagen na de orderdatum.

Let op: zakelijke bestellingen en BTW verlegde facturen zijn definitief en kunnen niet herroepen worden.

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?