Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Terug

Hoe worden de eetbare prints / producten verstuurd?

Nederland:
Onze eetbare prints worden zorgvuldig verpakt om de kwaliteit te waarborgen. Ze worden beschermd in een voedselveilig plastic hoesje, dat speciaal ontworpen is om het product te beschermen. De prints worden vervolgens verpakt in een stevige kartonnen envelop. Als je andere producten zoals eetbare lijm, sprinkles of kleurstof bestelt, wordt de bestelling verzonden in een geschikt brievenbusdoosje. Mocht het nodig zijn vanwege de omvang van de producten, zoals eetbare drip of grote hoeveelheden, dan worden deze verzonden in een pakketdoosje. Bij zowel het brievenbusdoosje als het pakketdoosje worden de producten goed beschermd met opvulpapier of luchtkussenzakjes.

België:
Ook voor zendingen naar België nemen we dezelfde zorgvuldige aanpak. De eetbare prints worden verpakt in een voedselveilig plastic hoesje om ze te beschermen tijdens het transport. Verzendingen naar België worden gedaan in stevige pakketdoosjes, die extra bescherming bieden. Hierbij worden de producten goed beschermd met opvulpapier of luchtkussenzakjes om schade zo veel mogelijk te voorkomen.

Algemeen:
Bij ontvangst van de eetbare print adviseren wij om deze even te controleren en vervolgens veilig op te bergen in het bijgeleverde plastic hoesje. Het is van belang om het hoesje goed af te sluiten met de sluitstrip om uitdroging te voorkomen en te zorgen dat er zo min mogelijk lucht in zit. Onze producten worden met grote zorg verpakt in speciaal geselecteerde verpakkingen, waardoor de kans op beschadiging tijdens het verzendproces minimaal is. Mocht er desondanks bij controle toch iets mis zijn met de eetbare print, dan verzoeken wij je vriendelijk om dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden. Op die manier kunnen wij samen met jou naar een passende oplossing kijken. We staan graag klaar om je te helpen.

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?