Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Terug

Kan ik tekst toevoegen aan mijn ontwerp?

Kies je er voor om een eigen print te ontwerpen dan is het mogelijk om tekst toe te voegen aan je ontwerp. Dit kan in enkele stappen.

Stap 1: Klik op het tabje “tekst toevoegen”.

Stap 2: Vul de gewenste tekst in het tekstvlak en klik op de knop ‘tekst toevoegen’

tekst-toevoegen

Stap 3: Selecteer de tekst door deze aan te klikken
Met behulp van de tools onderin kun je het lettertype wijzigen, de tekstkleur, de tekst draaien en vergroten of verkleinen. Het draaien of het formaat van de tekst wijzigen kan ook met de tools die in de hoeken staan van de tekst.

tekst toevoegen aan ontwerp

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?