• Op werkdagen voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden!
  In verband met drukte bij PostNL en een sorteerachterstand in de sorteercentra is het nog steeds mogelijk dat zendingen later gesorteerd worden of veel langer onderweg kunnen zijn dan normaal. Bestel tijdig om eventuele teleurstelling te voorkomen.
  Lees meer over verzenden »

 • Sinterklaas

  Sinterklaas taart maken

  Wil jij een Sinterklaas taart bakken voor 5 december? Natuurlijk kies je voor een recept dat past bij deze winterse feestdag. Denk bijvoorbeeld eens aan een taart met speculaas als bodem. Of een heerlijke pepernoten taart! In elk geval moet je taart ook versierd worden met echte Sint decoraties. Cakeprint print jouw eetbare Sinterklaas taartprints, zodat je makkelijk en snel jouw Sint taart kunt versieren.

  Op onze blog vind je ook 3 Sinterklaas traktatie ideeën voor tijdens de intocht, het kijken van het Sinterklaas journaal en pakjesavond.

  Eetbare prints op jouw Sinterklaas taart

  Wij printen de eetbare prints op ouwel en op frosting sheets. Ouwel – ook wel bekend als eetpapier – is stevig. Deze worden vaak gebruikt op een toef botercreme op cupcakes.

  Gebruik je een frosting sheet, dan wordt de print afgedrukt in een dunne laag fondant. De afbeelding is nog scherper en bovendien is het vel buigzaam. Je kunt deze print dus ook gebruiken voor de zijkant van een taart.

  De keuze is aan jou! Beide taartprints zijn vrij van de meest voorkomende allergenen en geschikt voor de meeste (religieuze) dieetvoorschriften. Zo kan iedereen gezellig meegenieten van jouw Sint traktaties met taartprint. Klik hier als je meer informatie wil over het verschil tussen ouwel en frosting sheet.

  Meer Sinterklaas decoraties voor jouw taart en cupcakes

  Maak jouw baksel voor 5 december helemaal af met eetbare voedingskleurstoffen in de Sint kleuren: rood, geel, bruin en wit. Deze kleurstoffen kun je gebruiken om je beslag te kleuren. Of voorzie de botercrème op je cupcakes van een toepasselijke kleurtint.

  Of versier de traktatie met een van de vrolijke strooisels uit het Sprinklelicious Sprinkles assortiment.

  Wil je zelf ook een keer origineel voor de dag komen met pakjesavond of de intocht? Maak dan met behulp van deze eetbare Sinterklaas prints de leukste Sinterklaas taart of cupcakes. Er zijn diverse formaten en ontwerpen die je helpen met het maken van je traktatie. Bestel eenvoudig online en ontvang de prints eenvoudig thuisgestuurd.

  Zit je ontwerp er niet tussen? Je kunt ook een eigen foto voor op je taart maken door een afbeelding of foto op eetpapier te bestellen.

  Je hebt zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: