Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Eetbare menukaarten

Verkrijgbaar in grote en kleine aantallen voor bedrijven en particulieren

Ben je opzoek naar eetbare menukaarten voor je diner, lunch of event? Bij Cakeprint maken we eetbare menukaarten in grote en kleine aantallen in kleur of zwart wit.

Met een eetbare menukaart laat je zien dat je innovatief bezig bent en gaat voor duurzaamheid en zero-waste. Na het lezen van de menukaart kan je diner-gast de menukaart opeten of een tijdje bewaren.

Met een eetbare menukaart heb je een eye-catcher in handen die gegarandeerd zorgt voor social media interactie voor je event of merk.

Meer weten over eetbare menukaarten of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via: info@cakeprint.nl of via onze contactpagina