Zoeken

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Koningsdag (NL): Houd er in je planning rekening mee dat er, in verband met Koningsdag, op zaterdag 27 april geen postbezorging is in Nederland. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid na het weekend voor brievenbuspakjes is dinsdags. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen en plaats je bestelling minimaal 1 – 1,5 week van te voren om eventuele teleurstelling bij een postvertraging te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Eetbare Flyers

Een uniek duurzaam communicatiemiddel

Ben je opzoek naar eetbare flyers of andere duuzame communicatiemiddelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Cakeprint hebben jarenlange ervaring met het produceren van eetbare flyers. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Cakeprint een betrouwbare partner is voor al je eetbaar drukwerk.

Bij eetbaar drukwerk kun je naast de consumenten prints en eetbare flyers ook denken aan andere eetbare communicatiemiddelen zoals; eetbare geboortekaartjes, eetbare menukaarten, eetbare persberichten, eetbare visitekaartjes en noem maar op. De eetbare flyers worden gemaakt van eetbaar papier oftewel ouwel. Wij gebruiken voor de eetbare flyers alleen ouwel van hoogwaardige kwaliteit (zogenaamde DD kwaliteit ouwel). Deze ouwel is steviger en dikker dan normale ouwel waardoor uw boodschap beter wordt weergegeven.

De ouwel wordt gemaakt van aardappelmeel, water, plantaardige olie en gezoet met vanille. We bedrukken het met speciale eetbare inkt zodat de flyers daadwerkelijk geconsumeerd kunnen worden. Deze vorm van eetbare reclame is milieuvriendelijk omdat de flyers 100% biologisch afbreekbaar zijn en daarmee afvalarm.

Voor grotere aantallen hanteren wij staffelkortingen en aparte levertijden.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!