Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Chocolade Drip

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Wat is een Cake Drip van Caking it Easy®?

Een Cake Drip van Caking it Easy® is een speciale chocolade in een handige fles die je kunt gebruiken om indrukwekkende druipranden te maken op je taarten en dripcakes. De chocolade cake drip is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder goud, roze, blauw, wit, bruin en zwart, zodat je altijd de perfecte kleur kunt kiezen voor je creatie.

Hoe gebruik je een Cake Drip van Caking it Easy®?

Het gebruik van een Cake Drip van Caking it Easy® is super eenvoudig. Je kunt volgens de gebruiksaanwijzing de chocolade smelten door de fles in de magnetron of au bain marie te plaatsen. Breng de chocoladelaag aan op je taart of dripcake met de handige doseerdop. Laat vervolgens de chocolade uitlopen over de randen om een indrukwekkende chocolade druiprand te creëren. Je kunt ook verschillende kleuren gebruiken om prachtige kleurverlopen te maken. Zit je gewenste kleur er niet bij? Je kunt je drip ook kleuren met chocoladekleurstof.

Waarom kiezen voor een Cake Drip van Caking it Easy®?

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om indrukwekkende druipranden te maken op je taarten en dripcakes, is een Cake Drip van Caking it Easy® een geweldige keuze. Caking it Easy® staat al jaren bekend om de goede kwaliteit bakproducten zoals sprinkles/strooisels, kleurstoffen en eetbare inkt stiften waar je gemakkelijk mee kunt werken. De choco drip is gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat je altijd de perfecte kleur kunt kiezen voor je creatie. Bovendien is het merk Caking it Easy® bekend om de hoge kwaliteit van hun producten, dus je kunt er zeker van zijn dat je een professioneel resultaat zult behalen.