Eetbare lijm

Eetbare lijm kopen

Een taart of ander gebak kan niet zonder een toffe decoratie. Ben je zelf een fervent bakker die graag decoreert, maar blijven je mooie decoraties nooit op zijn plaats zitten? Dan is de eetbare lijm zeker iets voor jou. Of je nu graag een klein roosje wilt vastplakken, sprinkles of een hele parelrand. Ook voor grotere decoraties zoals eetbare prints is deze lijm een handig hulpmiddel.

Verschillende soorten eetbare lijm

In onze webshop kan je twee categorieën eetbare lijm bestellen. We verkopen doorzichtige taartlijm in handig doseerflesje en chocolijm in een handige tube. De doorzichtige lijm is gemaakt op basis van glucosesiroop, wat het een licht zoete smaak geeft. Ofwel smeer je de prints licht in met de suikerlijm, ofwel doe je dit met de ondergrond. Door de doorzichtige textuur zal je de taartlijm niet zien zitten wanneer je de print goed aandrukt op de taart. Wanneer je een licht vochtig kwastje gebruikt, zal je de lijm nog beter kunnen verdelen zodat je de taart mooi strak kunt afwerken.

Gebruik je de prints direct op cupcakes of cakebodem? Dan is het een aanrader om onze chocolijm te kopen. Deze lijm is niet alleen om te smullen, hij is ook heel praktisch. Zo kan je creatief zijn en eens een tekst op je taart schrijven met de witte chocolijm. De chocolijm plakt niet zo sterk als de glucoselijm, maar je prints blijven zeker zitten op een dotje chocolijm. De moeite waard om te bestellen!