Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

Let op: Gesloten in verband met vakantie

In verband met vakantie zijn wij gesloten van 18 juli 15:00 uur tot en met 9 augustus. Bestellingen geplaatst zijn voor deze tijd zijn volgens planning geproduceerd en verzonden. Heb je een vraag over een reeds verzonden bestelling? Neem dan contact met ons op! Vanaf 9 augustus staan we weer fris en fruitig voor je klaar. Lees meer over onze vakantiesluiting »

Terug

Toffe mermaid cupcakes!

Mermaids, oftewel zeemeerminnen, blijven een leuk thema om traktaties in te decoreren. Deze mermaid cupcakes zijn super makkelijk en leuk om te maken!

Benodigdheden

Tip

Je kan de cup cakes ook een leuk kleurtje geven, voor een extra wow effect. Kleur hiervoor het beslag apart in 2 of 3 kleuren en doe het om en om in de vormpjes.

Werkwijze

  1. Verwarm de kleuren Cakedrip volgens de instructies op de fles. Breng twee kleuren kris kras en door elkaar aan in je staarten mal. Zet deze een aantal minuten in de diepvries. Zo hardt de Cakedrip uit en kun je deze voorzichtig uit de vorm halen.
    Herhaal tot je genoeg staarten hebt.

  2. Verdeel de botercrème in twee gedeeltes. Kies voor allebei een toffe kleur uit en kleur de botercrème naar de gewenste kleur. Met een druppeltje paarse kleurstof, haal je de gelige ondertoon van de botercrème er uit.

  3. Pak 2 stukken plastic folie. Doe in elk stuk folie één kleur botercrème. Vervolgens rol je het dicht als een soort worst. Deze twee worsten kun je nu in je grote spuitzak doen en via de kartelspuitmond een beetje naar buiten trekken en afknippen.

  4. Spuit nu mooie toeven bovenop de cupcakes. Steek een zeemeerminnenstaart bovenin elke toef.

  5. Om de cupcakes af te maken, strooi je nog mermaid sprinkles op de toeven. Je toffe mermaid cupcakes zijn klaar!

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?