Zoeken

Eetbare kleurstof voor een Frozen Taart

Waterbasis kleurstof

De meest gebruikte kleurstoffen zijn waterbasis kleurstoffen. Deze zijn te gebruiken in bijvoorbeeld beslag, fondant of botercreme. Maar je kunt er ook eenvoudig drankjes of glazuur mee kleuren. Voor Frozen taarten worden vaak de blauwe kleurstoffen en witte kleurstoffen gebruikt. Maar andere kleuren kun je natuurlijk ook gebruiken. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de categorie van de waterbasis kleurstof te gaan.

Chocolade kleurstoffen

Naast de waterbasis kleurstoffen kun je bij ons ook terecht voor kleurstoffen voor chocolade van het merk Caking it Easy. Deze kleurstoffen zijn op oliebasis en van goede kwaliteit voor het kleuren van witte chocolade in vrijwel elke gewenste kleur. Ook deze chocolade kleurstof hebben we in de Frozen kleuren blauw en wit. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de categorie van chocolade kleurstof te gaan.

 5 voorbeelden van Frozen taarten met eetbare prints

Met behulp van een eetbare print maak je in een handomdraai de tofste fototaarten of taarten met een leuke Anna, Elsa of Olaf afbeelding. Deze worden geprint op ouwel of frosting sheet. Veel mensen zijn je voorgegaan en hebben zelf een echte Frozen taart gemaakt met behulp van een eetbare print op ouwel of frosting sheet. Hieronder vind je 5 voorbeelden van verschillende type taarten die met de fotoprints zijn gemaakt. Maak ook in een handomdraai een eigen taart met print.

Bekijk ook ons assortiment met eetbare Frozen prints of upload zelf een eigen afbeelding bij “ontwerp je eetbare print“.

1. Frozen botercreme taart

Deze toffe taart met Frozen taartprint op frosting sheet is gemaakt door Martha van Martha Bakt. Het is een heerlijke taart die aan de strak is afgesmeerd met botercreme in de kleuren van Frozen. Bovenop de taart een eetbare print op frosting sheet die rondom is afgewerkt met toefjes botercreme.

2. Frozen slagroomtaart

Jeroen van Taart van Beer maakte een toffe slagroomtaart van Anna en Elsa. Het is een heerlijke 12 tot 15 persoons taart met bovenop een eetbare print en tekst in chocolade en leuke decoraties. De slagroom is strak afgestreken voor het mooiste eindresultaat.

3. Elsa taart met opgespoten staart

Deze toffe foto ontvingen we via Petra van Petra’s Taartjes. Ze maakte een toffe Frozen taart van Anna. De lange Elsa vlecht is opgespoten met witte botercreme.

4. Frozen drip cake

Deze toffe taart met Frozen taartprint op ouwel is gemaakt door Ine van Oh My Sweetness Cuijk. Het is een heerlijke drip cake die aan de zijkant is afgesmeerd met botercreme in de blauwe kleuren van Frozen. Een drip cake kun je herkennen aan de druipende chocolade rondom de taart. De “drip” kun je maken in eigenlijk alle kleuren. In dit geval is er gekozen voor een witte drip. De eetbare print is aan de zijkant van de taart geplaatst.

5. Hoge Frozen taart

Tala van Tala Cakery maakte deze heerlijke Elsa taart. Deze heerlijke taart is versierd met enkele sprinkles en aan de zijkant afgewerkt met botercreme. Hier is de eetbare print op frosting sheet tegenaan geplaatst.

Sprinkles

Om je taart helemaal af te maken kun je strooisels / sprinkles gebruiken. Maak je eigen mix met musketzaad of kies een van de kant en klare sprinklemixen.

Sprinklemixen

De finishing touch aan je Frozen taart doe je door het aanbrengen van Sprinkles. Bij Cakeprint hebben we een assortiment van sprinkles en  Sprinklemixen van Caking it Easy. De eerste in het rijtje is een blend voor Disney Frozen. Maak je taart helemaal af in stijl met deze sprinkles. De andere sprinkles passen ook prima in het thema. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de categorie van sprinklemixen te gaan.

Musketzaad

Houd je het liever simpel? Kies dan voor musketzaad. Dit zijn kleine suikerbolletjes die je ook in je discodip vindt. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de categorie van musketzaad te gaan.

Wil je zelf aan de slag met het maken van een toffe taart? Bestel dan eenvoudig een eigen eetbare print van Disney Frozen en ga aan de slag! Wil je graag eerst advies? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Wil je liever nog iets meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook ons Instagram account voor meer gave voorbeelden: https://www.instagram.com/cakeprint/

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?