Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Chocolade kleurstof

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Wat zijn chocolade kleurstoffen van Caking it Easy®?

Onze chocolade kleurstoffen zijn speciaal ontworpen om chocolade te kleuren zonder dat de smaak aangetast wordt. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder , groen, blauw, roze, zwart, wit en zwart. Zo kun je altijd de perfecte kleur kiezen voor je creaties.

Hoe gebruik je chocolade kleurstoffen van Caking it Easy®?

Het gebruik van onze chocolade kleurstoffen is super eenvoudig. Gewoon een kleine hoeveelheid toevoegen aan gesmolten witte chocolade en roeren tot de gewenste kleur is bereikt. Let wel op dat deze kleurstof je chocolade kan verdunnen, dus voeg eventueel wat extra gesmolten chocolade toe om de juiste dikte te behouden. Wil je zwarte chocolade maken? Gebruik dan donkere chocolade om deze met zwarte chocolade kleurstof zwart te kleuren.

Waarom kiezen voor chocolade kleurstoffen van Caking it Easy®?

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om chocolade te kleuren zonder dat de smaak aangetast wordt, zijn onze chocolade kleurstoffen een geweldige keuze. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat je altijd de perfecte kleur kunt kiezen voor je creaties. Bovendien is het merk Caking it Easy® bekend om de hoge kwaliteit van hun producten zoals voedingskleurstof, eetbaar bladgoud, sprinkles en nog veel meer. Je kunt er zeker van zijn dat je professioneel ogende resultaten behaalt.

Welke creaties kun je maken met chocolade kleurstoffen van Caking it Easy®?

Met onze chocolade kleurstoffen kun je eindeloos veel prachtige creaties maken. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde chocoladeletters, chocolade figuren of chocolade geschenken. Of wat dacht je van gekleurde chocoladeganache voor op je taarten of cupcakes? Laat je fantasie de vrije loop en maak indrukwekkende gekleurde chocoladecreaties met onze chocolade kleurstoffen. Daarnaast kun je deze kleurstof ook gebruiken voor het kleuren van cake drip. Bestel de witte dripcake drip van Caking it Easy® en maak deze in de gewenste kleurtint.