Fijn Paasweekend toegewenst!
In verband met Pasen is er op maandag 21 april geen productie en postverwerking. Bestellingen van vrijdag voor 18 april 15:00u zijn volgens planning verwerkt en verzonden. Bestellingen na vrijdag 15:00u worden vanaf dinsdag 22 april verwerkt en verzonden. Houd rondom Pasen rekening met mogelijke postvertragingen. Meer over verzenden en besteladvies »

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng dit met de hand tot het eruit ziet als fijne kruimels.

2. Mix de natte ingrediënten met elkaar en meng dit vervolgens met een garde door de droge ingrediënten. Breng het kort samen tot een glad beslag.

3. Doe mini cupcake papiertjes in een mini cupcake vorm. Vul elk vormpje met behulp van een maatbeker of lepel tot ong. 2/3 vol.
4. Bak de cupcakes in het midden van de oven voor ongeveer 9 min. Ze zijn klaar als ze goudbruin zijn en ze terug veren als je er zachtjes met je vinger op drukt.

5. Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rekje voor je verder gaat met het aanbrengen van de print. Maak de chocowriter klaar voor gebruik en plak hiermee de eetbare prints op de cupcakes.
